ACTOR SOLIDARI

DiCaprio prepara una festa per a Hillary a 30.000 euros el cobert

L'actor recaptarà el 23 d'agost fons per a la campanya presidencial de Clinton entre els seus amics de Hollywood

lmmarco34899284 actor leonardo dicaprio new york city  new york on august 1 160802142240

lmmarco34899284 actor leonardo dicaprio new york city new york on august 1 160802142240 / Teach Moryc Welt FAMEFLYNET PICT

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'actor Leonardo DiCaprio serà el destacat amfitrió d'una festa que recaptarà fons per a la candidata demòcrata a la presidència dels Estats Units, Hillary Clinton. I com és previsible, no serà accessible a qualsevol: a 30.000 euros al canvi es pagarà el cobert. Segons la revista 'Variety', la vetllada coincidirà amb la visita de la política a Los Angeles el pròxim 23 d'agost. Encara que el protagonista d''El renacido' ha assistit a nombrosos esdeveniments per recolzar diverses causes, és la primera vegada que n'organitza un.

L'entrada a l'esdeveniment, que s'ha anomenat 'Conversation with Hillary' (Una conversa amb Hillary), costa 33.400 dòlars (gairebé 30.000 euros) i es desglossa així: els primers 2.700 dòlars van destinats a la campanya de Clinton, i la resta al Comitè Nacional Demòcrata. Segons la publicació, la festa podria tenir lloc a casa de l'actor. 

Aquesta serà la primera visita dels Clinton a Los Angeles després de la convenció nacional demòcrata, celebrada del 25 al 28 de juliol passat, que la va nomenar oficialment candidata demòcrata per a les eleccions nord-americanes del novembre. La nit anterior a la festa de Leonardo DiCaprio, diverses personalitats estan planejant un sopar a casa de l'empresari Haim Saban i la seva dona, Cheryl

BUIDAR LES BUTXAQUES DE HOLLYWOOD

DiCaprio ja va assistir a finals de juny a una trobada organitzada per la Fundació Hillary Clinton, a la qual també van assistir Sarah Jessica Parker i Jennifer Lopez. El protagonista d''El llop de Wall Street'  és tot un referent a fer buidar les butxaques de Hollywood. La seva màxima preocupació és el medi ambient. I per a mostra només s'han de veure les impactants imatges que va penjar al seu compte oficial d'Instagram, alertant sobre diferents desastres ecològics en què intervé la mà de l'home. 

El més recent esdeveniment va ser la gala benèfica de la fundació que porta el seu nom, celebrada fa uns dies a la localitat francesa de Saint-Tropez. En aquella ocasió, DiCaprio va convocar els seus amics a una gran festa solidària que va batre rècords al recaptar 45 milions d'euros. Una part d'aquesta quantitat s'ha destinat, de manera excepcional, a les víctimes de l'atemptat de Niça a través de GiveforFrance.org.

Notícies relacionades

A través la seva fundació, creada el 1998, DiCaprio ha donat molts milions per finançar projectes de conservació del medi ambient. “Estem augmentant els nostres programes i ampliant les associacions estratègiques per ajudar a resoldre alguns dels problemes ambientals més urgents del món”, va explicar l'actor a través d'un comunicat quan va fer l'última donació de 14 milions d'euros. Di Caprio ha portat el seu discurs sobre el canvi climàtic fins a l'Assemblea General de les Nacions Unides.

Aquest any la revista 'Time' va elegir DiCaprio com la persona “més influent” no només per haver aconseguit per fi l'anhelat Oscar pel seu personatge a 'El renacido', sinó pel seu paper mundial com a “Actor principal de la Terra” i pel seu compromís mediambiental.