REUNIÓ D'AMICS

Penélope Cruz i Javier Bardem, de concert a Nova York

La parella i Goya Toledo van anar a veure l'actuació de Lenny Kravitz

mroca34831784 gente penelope cruz instagram160727125642

mroca34831784 gente penelope cruz instagram160727125642

1
Es llegeix en minuts

Penélope Cruz Penélope CruzJavier Bardem estan passant aquest mes de juliol a Nova York per motius de feina. Encara que també troben temps per divertir-se amb els seus amics, com Goya Toledo, amb qui van anar a veure el concert de Lenny Kravitz. A la banda toca la guitarra Craig Ross, marit de Toledo.

Penélope Cruz ha compartit una imatge al seu compte d'Instagram en què apareixen els cinc amics junts al 'backstage' després del concert. "What an incredible concert. #metlifestadium #NY #lennykravitz #moreplease #rockandrollweekend #friends @lennykravitz @goyatoledo @craigrossofficial #pedazodeconcierto", ha escrit l'actriu madrilenya al costat de la imatge en blanc i negre de tots. 

Notícies relacionades

Mentre que la intèrpret ha finalitzat la filmació de la segona part de 'La reina de España', Bardem està immers des de fa setmanes en el rodatge d'un film dirigit per Darren Aronofsky i coprotagonitzat per Jennifer Lawrence, Michelle Pfeiffer i Ed Harris, entre altres. 

Aquests dies, a més, la parella d'actors celebra el seu sisè aniversari de boda i el tercer aniversari de la seva filla petita, Luna.