ANIVERSARI MEDIÀTIC

Jennifer Lopez celebra els seus 47 anys amb els seus amics famosos

Després de la seva actuació a Las Vegas, la cantant va celebrar el seu aniversari amb Kim Kardashian, Calvin Harris i Cristiano Ronaldo

  / INSTAGRAM

 
jcortadellas34809368 gente cristiano ronaldo y jennifer lopez160725150622

/

1
Es llegeix en minuts

Jennifer Lopez ha celebrat aquest diumenge el seu 47 aniversari. La festa va començar el 22 de juliol a la nit, després de la seva actuació a Las Vegas, amb una vetllada preaniversari a la qual van ser convidades molts cares conegudes.

Notícies relacionades

Entre els que van crear más expectació, Kim Kardashian i Calvin Harris, que segons alguns testimonis van estar xerrant durant bastant de temps, encara que no va transcendir el motiu de la seva divertida conversa, ja que les dues parts tenen obertes guerres mediàtiques amb Taylor Swift.

Però no tota l'atenció va ser per a la dona del raper Kanye West i el 'dj' escocès, també va causar sorpresa la presència de Cristiano Ronaldo, que aprofita els dies de vacances als Estats Units abans d'incorporar-se a la concentració de pretemporada del Reial Madrid; Iggy Azalea, que reapareixia en públic després de la ruptura amb el seu promès, Nick Young; la presentadora Maria Menounos; el productor musical L. A. Reid; l'actor John Stamos, i el raper French Montana.