Isabel Preysler, en el punt de mira d'Hisenda

L'Agència Tributària li sol·licita la documentació corresponent a dos anys

mroca33833787 gente portada de la revista lecturas del 18 de may160511125024

mroca33833787 gente portada de la revista lecturas del 18 de may160511125024

1
Es llegeix en minuts

Isabel Preysler tampoc se n'ha deslliurat. La viuda de Miguel Boyer haurà de retre comptes a Hisenda. Segons revela 'Diez Minutos' aquest dimecres, l'Agència Tributària ha iniciat una inspecció dels comptes de la nòvia de Vargas Llosa. "Tota la documentació de dos exercicis dels últims cinc anys, per poder demostrar que està al corrent en les seves obligacions amb el fisc", destaca la publicació.

Si presenta la documentació correcta i està al corrent de pagament, la 'reina de cors', no s'ha de preocupar de res. No obstant, el fet que l'Administració li hagi sol·licitat els informes per contrastar els seus ingressos amb el que ha declarat podria ser símptoma que el ministeri públic sospita d'irregularitats en els dos exercicis assenyalats.

Els seus assessors ja han presentat la pertinent documentació. Mentrestant, la 'socialité' està disfrutant d'una relaxada gira per Amèrica Llatina presentant la nova novel·la de Vargas Llosa, 'Cinco Esquinas'.

"AL TESTAMENT DE BOYER NO HI HA BRILLANTS NI SOROLLES"

Notícies relacionades

D'altra banda, el germà i marmessor de Miguel Boyer ha negat rotundament a 'ABC' que l'exministre tingués des d'una botonadura de brillants fins a un quadro de Joaquín Sorolla del seu pare. "Res d'això és cert. A més, jo és que ni m'imagino el meu germà amb una botonadura de brillants, no feia per ell i mai l'he vist. Tampoc tenia un Sorolla com algú ha comentat. Insisteixo que el que deixa és una biblioteca on tampoc hi ha ni incunables ni primeres edicions. S'ha de veure el que valen al mercat i després els seus hereus decidiran si volen donar la biblioteca o si se la queden. Però no hi ha més: ni propietats ni assegurances de vida, només una per si tenia un accident laboral, que no ha sigut el cas", ha declarat a aquest diari.

"Estic desitjant acabar amb aquest encàrrec, però tal com s'han posat les coses, en comptes de fer-ho com tantes famílies, d'una manera privada, ho haig de deixar tot perfectament documentat i taxat perquè no vull que després ningú vagi dient que s'ha beneficiat algun en particular", conclou.