SEMIFINALS DE CHAMPIONS

La infanta Sofia 'debuta' al Bernabéu

Fa una setmana ho va fer la seva germana, la Princesa d'Astúries, al Calderón

GRA564. MADRID, 04/05/2016.- El rey Felipe VI, acompañado de su hija, la infanta Sofía, y la presidenta de la Comunidad de Madrid, Cristina Cifuentes (i), presencia el partido de vuelta de las semifinales de la Liga de Campeones que Real Madrid y Manchester City juegan esta noche en el estadio Santiago Bernabéu, en Madrid. EFE/Casa de S.M. el Rey/Francisco Gómez

GRA564. MADRID, 04/05/2016.- El rey Felipe VI, acompañado de su hija, la infanta Sofía, y la presidenta de la Comunidad de Madrid, Cristina Cifuentes (i), presencia el partido de vuelta de las semifinales de la Liga de Campeones que Real Madrid y Manchester City juegan esta noche en el estadio Santiago Bernabéu, en Madrid. EFE/Casa de S.M. el Rey/Francisco Gómez / Francisco Gomez (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El rei Felip VI va assistir aquest dimecres a l'estadi Santiago Bernabéu per presenciar el partit entre el Reial Madrid i el Manchester City amb la seva filla petita, la infanta Sofia, una setmana després d'anar al Vicente Calderón per al duel de l'Atlètic també en semifinals de la Lliga de Campions amb la seva primogènita, la princesa Elionor.

El Rei i la Infanta van presenciar el partit de tornada de semifinals de Champions a la llotja de l'estadi del conjunt blanc. La infanta Sofia, de 9 anys, es va asseure entre el seu pare, el Rei, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

Notícies relacionades

La infanta, que durant el partit va rebre les explicacions del seu pare, va ser rebuda a la llotja pel president del Reial Madrid, Florentino Pérez, i el ministre d'Educació, Cultura i Esport en funcions, Íñigo Méndez de Vigo.

PRIMER ESDEVENIMENT ESPORTIU

Aquest ha sigut el primer esdeveniment esportiu que la segona filla de Felip VI i Letizia presenciarà com a infanta. Dimecres passat, la seva germana, Elionor, de 10 anys, 'debutava' també en una llotja durant un esdeveniment esportiu però a l'estadi de l'Atlètic de Madrid, per assistir a l'anada de l'altra semifinal de la Lliga de Campions davant el Bayern Munic.