Ana Duato desmenteix haver tingut comptes a l'estranger

L'actriu respon a la informació publicada a 'El Español' sobre una investigació de l'Audiència Nacional per presumpte delicte fiscal

 

  / JAVIER HERRAEZ

1
Es llegeix en minuts

Ana Duato ha desmentit haver tingut comptes a l'estranger, després de ser investigada per un presumpte delicte fiscal. "Com oportunament posarà de manifest la mateixa investigació que desenvolupa el Jutjat Central d'Instrucció número 2 de l'Audiència Nacional: Ana Duato no és ni ha sigut sòcia, ni titular, ni administradora, ni consellera, ni apoderada, de cap societat domiciliada en cap país considerat com a paradís fiscal", afirma el comunicat emès pel grup Ganga, la productora de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'.

L'actriu ha respost així a la notícia publicada per 'El Español' el 29 d'abril passat. El diari havia informat que tant ella com el seu company de repartiment a la sèrie, Imanol Arias, estaven sent investigats pel jutge Ismael Moreno de l'Audiència Nacional per presumptament crear societats opaques i evadir impostos.

Notícies relacionades

L'endemà d'airejar aquest presumpte escàndol de corrupció, el mateix diari ha publicat el comunicat de la productora en què es nega que la actriu posseeixi ni hagi tingut cap compte en cap país estranger.

En el mateix text, Duato assegura que sempre ha sigut assessorada fiscalment pel bufet d'advocats Nummancia, del qual és clienta i contra el qual la policia hauria actuat, amb la legalitat com a norma. Així mateix, l'actriu ha demanat que se la desvinculi de qualsevol delicte relacionat amb l'esmentat despatx.