'TOP 100'

DiCaprio, la icona més influent del món segons 'Time'

 

  / MIKE BLAKE

1
Es llegeix en minuts

Leonardo DiCaprio ha sigut elegit la icona més influent del món per la revista 'Time', que publica una relació amb les 100 persones que "d'una manera o altra han representat un èxit: han trencat les regles, han trencat un rècord, el silenci, els límits per descobrir de què som capaços". La publicació les divideix en cinc categories: pioners, titans, artistes, líders i icones, i DiCaprio és el número u de les icones per l'Oscar que ha rebut per 'El renacido' i pel seu compromís mediambiental. 

Notícies relacionades

"Fa 20 anys, Leo va capturar els cors de milions d'espectadors dient 'sóc el rei del món'. A través de la seva feina i el seu exemple, avui està inspirant milions de persones a salvar-lo", escriu el secretari d'Estat John Kerry sobre l'estrella de Hollywood, que protagonitza la portada de la publicació.

Barack Obama, Donald Trump, Hillary Clinton, Bernie Sanders, Angela Merkel, Usain Bolt, Nicki Minaj, Priyanka Chopra, Alejandro G. Iñárritu, Caitlyn Jenner, Charlize Theron, Taraji P. Henson, Adele, Ariana Grande, Karlie Kloss, Màxima d'Holanda, Mark Zuckerberg i la seva dona, Priscilla Chan, també apareixen al 'top 100' de la revista 'Time'.