LLISTA DELS MÉS GENEROSOS

Elton John i J.K. Rowling, els famosos britànics que més van donar el 2015

Entre tots dos han entregat gairebé 50 milions d'euros a diverses obres i entitats benèfiques

elton rowling

elton rowling

1
Es llegeix en minuts

El cantant Elton John i l'escriptora J.K. Rowling són les dues personalitats britàniques que van donar més milions a obres benèfiques el 2015, segons una llista elaborada pel diari 'The Sunday Times'The Sunday Times.

L'autor de 'Rocket Man' va entregar 26,8 milions de lliures (35,75 milions d'euros) en 12 mesos a diverses iniciatives, principalment a les seves fundacions contra la sida als Estats Units i el Regne Unit.

La creadora de Harry Potter va dedicar per la seva part 10,3 milions de lliures (12,87 milions d'euros) a dues organitzacions no governamentals, la Lumos Foundation, que treballa en favor dels drets de la infància; i la Volant Charitable Trust, que investiga l'esclerosi múltiple i finança projectes contra l'exclusió social.

DAVID BECKHAM Y COLIN MONTGOMERIE

L'exfutbolista David Beckham apareix a la llista amb donacions per valor de 5 milions de lliures (6,25 milions d'euros), mentre que l'antic capità de la Ryder Cup de Golf Colin Montgomerie va recaptar 4,5 milions de lliures (5,6 milions d'euros) per a una fundació contra el càncer.

Notícies relacionades

La banda Coldplay també apareix al rànquing, a l'haver dedicat a beneficència 1,7 milions de lliures (21,25 milions d'euros).

A la llista figuren els músics de Queen Brian May i Roger Taylor, el cuiner Jamie Oliver, el golfista Rory McIlroy i la banda One Direction.

Temes:

Elton John