DE LES AULES A LA PASSAREL·LA

Armani fitxa un sexi professor de matemàtiques

Pietro Boselli s'estrena com la nova imatge de la col·lecció esportiva de la firma

mroca33289700 pietro boselli foto instagram160323221253

mroca33289700 pietro boselli foto instagram160323221253

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Pietro Boselli ha deixat momentàniament les aules de la University College de Londres per convertir-se en el nou 'noi Armani'. Als 27 anys, aquest italià ja ha treballat per a firmes de la talla d’Equinox i Moschino, suficient perquè el famós dissenyador, que ja va comptar amb ell per a la seva línia Emporio Armani el 2011, li hagi ofert la campanya estival d’EA7, la seva col·lecció esportiva.

Aquest professor de matemàtiques va aterrar en el món de la moda amb 7 anys, quan va protagonitzar la portada de 'Vogue niños'. Des d’aleshores ha compaginat els estudis amb feines esporàdiques com a model. Però el 2014 la seva 'doble vida' va sortir a la llum quan un alumne va publicar una foto seva a Facebook que es va fer viral. La resta, com es diu, és història.

Notícies relacionades

En una entrevista concedida a la revista 'People', es defineix com un apassionat dels números des que, amb 15 anys, va llegir 'L’evolució de la física' d’Albert Einstein. El seu propòsit fins que va saltar a la fama era consolidar-se com a docent lluny de les passarel·les, ja que, segons confessa, sentia «bastanta vergonya». «Pensava que la gent del món acadèmic em menysprearia», assegura. En declaracions a la BBC, també ha explicat que alguns dels seus companys models «no saben què és un doctorat», fet que «demostra com estan d’apartats els dos mons».

L’any passat va ser coronat com 'el professor més sexi del món'. No és estrany si tenim en compte les fotos de la campanya d’EA7, en què surt lleugeret de roba i presumint del seu excel·lent físic, que ha aconseguit a base de castigar-se al gimnàs, com demostra a Instagram.