RERE ELS PASSOS DE SARA CARBONERO

Ana Boyer, nova noia Ipanema

La filla d'Isabel Preysler debuta com a model per a la firma brasilera

mroca33291222 gente ana boyer  modelo de ipanema160323221331

mroca33291222 gente ana boyer modelo de ipanema160323221331

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Ana Boyer, la filla d'Isabel Preysler i Miguel Boyer, s'ha convertit en la nova 'noia Ipanema'. La jove ha firmat un contracte com a imatge per a Espanya amb l'empresa brasilera, líder en calçat de platja. Sempre ha sigut la llesta de la família, de fet té dos títols universitaris (Dret i Administració d'Empreses), però ara ha decidit provar com a model. 

Notícies relacionades

Ana va posar davant l'objectiu del fotògraf Mario Sierra en una sessió a la platja, a tocar del mar. Se la veu somrient a la càmera amb un exòtic biquini amb serrells, uns 'shorts' blancs i un parell de xancletes de la col·lecció per a aquest estiu. Segur que aquest contracte li anirà molt bé per mantenir l'espectacular àtic amb piscina privada que va llogar fa uns mesos amb el seu nòvio, el tennista Fernando Verdasco, en una de les zones més exclusives de Madrid i que setmanes enrere va mostrar a la revista '¡Hola!'.

A més de Gisele Bündchen, ambaixadora de luxe de la marca carioca durant més de 10 anys, Sara Carbonero i Clara Lago han sabut imprimir a la firma el seu estil. Ara li toca a Ana Boyer, una noia "divertida, intel·ligent, preocupada per les causes socials i pel seu entorn", segons la defineix Ipanema. "Hem volgut captar la seva imatge més íntima, riallera i distesa", afegeix la marca.