Cabra hispànica amb estrella

Cabra hispànica amb estrella_MEDIA_1

Cabra hispànica amb estrella_MEDIA_1 / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

El restaurant Nectari (València, 28), amb una estrella Michelin, ha organitzat unes jornades gastronòmiques de caça basades en un producte estrany als restaurants de nivell de Barcelona: la cabra hispànica caçada a Bot (Ports de Beseit). Una carn diferent, sorprenent, que es podrà tastar del 10 al 19 de març en un menú (75 euros) on el xef Jordi Esteve la servirà de diverses maneres: galeta d'oreo amb olivada i gelat de sobrassada de cabra hispànica; fuet i caramel d'oli; terrina amb fruita seca i compota de poma àcida; bistectàrtar amb microvegetal i tòfona; civet... En la presentació van acompanyar Esteve el seu col·lega de Les Moles (Ulldecona), Jeroni Castells, també amb una estrella Michelin, i el caçador Josep Lluís Todó (foto).