Cabra hispànica amb estrella
Cabra hispànica amb estrella_MEDIA_1 /
El restaurant Nectari (València, 28), amb una estrella Michelin, ha organitzat unes jornades gastronòmiques de caça basades en un producte estrany als restaurants de nivell de Barcelona: la cabra hispànica caçada a Bot (Ports de Beseit). Una carn diferent, sorprenent, que es podrà tastar del 10 al 19 de març en un menú (75 euros) on el xef Jordi Esteve la servirà de diverses maneres: galeta d'oreo amb olivada i gelat de sobrassada de cabra hispànica; fuet i caramel d'oli; terrina amb fruita seca i compota de poma àcida; bistectàrtar amb microvegetal i tòfona; civet... En la presentació van acompanyar Esteve el seu col·lega de Les Moles (Ulldecona), Jeroni Castells, també amb una estrella Michelin, i el caçador Josep Lluís Todó (foto).
- Els interessos no ho són tot Aquesta és l’edat límit per demanar una hipoteca a Espanya: ¿Ho sabies?
- Alves, submís davant el jutge i desafiador al sortir de presó
- Max Espargaró, el ‘mecànic’ de qui es refia el papa
- El canvi d’horas’encalla a Europa
- L’IVA al 21% torna al gas i el de la llum seguirà almenys fins a l’estiu
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Desconeixement Cita ITV: compte al testimoni MIL del cotxe si es va matricular a partir del 2008
- Infal·lible El truc casolà per netejar les portes de fusta que ja està de moda
- Els interessos no ho són tot Aquesta és l’edat límit per demanar una hipoteca a Espanya: ¿Ho sabies?
- Alimentació Si veus això a les nous, llença-les immediatament