VACANCES AL CARIB

Isabel Preyler i Mario Vargas Llosa passen el Cap d'Any a Puerto Rico

La parella va anar a sopar dimecres en un conegut restaurant de la capital i es van fotografiar amb alguns dels comensals

 

  / EFE / CHEMA MOYA

1
Es llegeix en minuts

Isabel Preysler i l'escriptor peruà Mario Vargas Llosa han anat a passar uns dies de vacances a Puerto Rico, on rebran a l'any nou.

Mitjans locals han informat aquest dijous que la parella va anar a sopar al restaurant Santaella, situat a la Placita de Santurce, al cor de San Juan, la capital porto-riquenya, i àrea on es concentren locals d'oci de la ciutat.

Notícies relacionades

La parella no va tenir inconvenient a fotografiar-se amb els curiosos que es van acostar fins a la seva taula i van demanar per sopar sopa i arròs cuinat a manera local, així com diverses postres, segons la premsa del país caribeny. "Tots dos són supersimpàtics, encantadors i estaven ben relaxats", va explicar una de les clientes del restaurant al diari 'El Nuevo Día'.

El cuiner i amo del restaurant, José Santaella, va obsequiar la famosa parella amb una còpia del seu llibre de cuina, que recopila receptes típiques de Puerto Rico que serveix al seu establiment.