COM DUES GOTES D'AIGUA

Les 'bessones' de Jolie i Jennifer Lopez

Chelsea Marr i Jessica Burciaga salten a la fama com a dobles de les dives

A l’esquerra, Chelsea Marr, la nova clon d’Angelina Jolie (dreta).

A l’esquerra, Chelsea Marr, la nova clon d’Angelina Jolie (dreta). / AP / LEON NEAL / REUTERS / L.E. BASKOW

2
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Hi ha qui assegura que tots tenim un clon o un doble en algun lloc del món. Algú que és físicament idèntic a nosaltres encara que no tingui el mateix origen biològic. La música i el cine no es deslliuren d'aquesta teoria. De fet, les dues indústries generen còpies gairebé perfectes, ja que aquests bessons postissos, a més de guardar uns trets similars amb els seus ídols, han estudiat els seus gestos i han calcat els seus looks fins al mínim detall.

Entre les celebritats del setè art, Angelina Jolie és una de les que desperta més admiració i, conseqüentment, de les que té més dobles. L'última a saltar a la fama ha sigut l'escocesa Chelsea Marr, que ha arrasat a Instagram gràcies a la seva gran semblança amb l'actriu i directora. «Honestament, jo no ho veig. Simplement, noto les imperfeccions en el mirall, igual que altres noies», afirma aquesta jove de 24 anys, que només comparteix amb la protagonista de Salt una gran semblança física, perquè treballa en una companyia de contractació de petroli.

«No vaig publicar aquestes fotos esperant que això passés del no-res», va assegurar recentment a People. Però el cert és que en les últimes setmanes la seva popularitat ha crescut de tal forma que s'ha vist obligada a publicar unes paraules d'agraïment en el seu compte de Facebook: «Moltes gràcies a aquells que s'han pres temps per escriure aquests articles sobre mi, són tots molt amables. ¡Em sento extremadament afalagada per la comparació amb Angelina Jolie!».

Marr no ha fet mai de model, però reconeix que s'ha sotmès a diversos retocs estètics, encara que la seva finalitat no era assemblar-se a la famosa intèrpret. «Em vaig omplir els llavis, però perquè els volia una mica més grans, com moltes dones que també ho han fet. També em vaig operar el nas fa uns anys, però va ser perquè de petita me'l vaig trencar i vaig tenir moltes complicacions que encara pateixo. I m'he augmentat els pits perquè no tenia gairebé res abans i em sentia insegura. No omplia ni una copa A. Fins i tot el mateix cirurgià va dir que les meves eren les més petites que havia vist. Vaig passar a la copa B/C per veure'm com una persona normal i lluir més femenina amb samarretes  i biquinis», va detallar a la mateixa publicació.

Notícies relacionades

TREBALLO DE MODEL / A Jennifer Lopez també li ha sortit una altra bessona. És una model nord-americana anomenada Jessica Burciaga que als seus 32 anys treu partit de la seva extraordinària semblança amb la diva del Bronx. Amb les seves sexis instantànies, la model ha incendiat les xarxes perquè, malgrat tenir 14 anys menys que l'estrella, podria passar per ella.

Les corbes, la mirada felina, la melena ondulada, les sensuals postures i el vestuari són idèntics als de JLo. Però Burciaga no solament es dedica a imitar l'artista, sinó que també treballa per a diverses marques i ha posat per a diverses publicacions de moda com Glamour.