ELS PROBLEMES SENTIMENTALS D'UNA PARELLA DE CINE

El malson de Ben Affleck

L'exmainadera negocia una entrevista televisiva en què explicaria el seu suposat idil·li amb l'actor

2
Es llegeix en minuts

Per més que Ben Affleck i Jennifer Garner hagi n mantingut les formes en el seu divorci, per més que quedin amb els seus fills en una estampa familiar gairebé inversemblant (l’última, el cap de setmana passat a Atlanta, en un ambient cordial però distant), per més que l’actor encara segueixi portant l’anell de casat, la tensió es palpa en el seu ambient. Perquè no ha desaparegut el factor mainadera. Al contrari, sembla que  guanyarà pes, cosa que pot dinamitar el fràgil equilibri que han pactat les dues estrelles de Hollywood una vegada han decidit separar-se civilitzadament.

Christine Ouzonian, la mainadera que, segons la premsa nord-americana, ha tingut un afer amb Affleck, no està disposada a quedar-se callada després d’haver sigut acomiadada i menystinguda per l’actor, malgrat que ha estat allotjada a l’hotel Bel Air a càrrec del director i intèrpret d’Argo, segons s’explica en diversos reportatges (People concreta a quant va pujar el compte: 12.100 dòlars, gairebé 11.000 euros). La noia, de 28 anys, està negociant aquests dies una entrevista televisiva en la qual explicarà quina era la seva relació amb el protagonista de Batman. ¿Amor? ¿Sexe? ¿Totes dues coses? ¿Cap?

Allà podrà explicar si és cert, com afirma alguna font del seu entorn, que s’ha posat en contacte amb els paparazzis perquè la fotografiïn passejant sola o trobant-se de nit en una casa de lloguer amb qui fins ara era el seu cap. El que no podrà negar és que envia missatges xifrats a Instagram: va publicar una d’aquestes imatges que li van fer els reporters caminant pel carrer i la va acompanyar amb aquest comentari extret d’una cançó d’Alicia Keys: «She’s just a girl and she’s on fire» (en català, només és una noia i està que crema). Ho va fer l’endemà que es conegués la trobada familiar d’Affleck i Garner a Atlanta. ¿Una amenaça velada als que la van acomiadar? L’última imatge que va compartir va ser posant amb un descapotable valorat en més de 40.000 euros. Una noia de gustos cars, es podria dir, encara que la foto i el missatge tenen tot el tuf d’un anunci de la firma automobilística. És evident que està traient partit a l’escàndol.

Fins llavors, les confiances que s’havia agafat amb Affleck van anar in crescendo. La instantània publicada a les xarxes socials –i esborrada al mateix temps que els seus caps anunciaven el seu divorci– en què apareix a l’avió privat de l’actor lluint els quatre anells de campió de la Lliga de futbol americà de Tom Brady, que també viatjava en el jet, és un dels millors exemples de la seva complicitat. Aquell va ser un viatge secret: havien sortit de Bahames i anaven camí d’un torneig de pòquer a Las Vegas.

Notícies relacionades

«TOT AIXÒ ÉS PORQUERIA»

Affleck insisteix en la seva innocència. Així es va expressar al diari New York Post: «Tot això és porqueria i és ple de mentides. No haurien d’amagar-se darrere d’històries cegues per intentar destruir famílies que passen per moments difícils. És trist i desesperant». Ara li toca el torn a Ouzounian. L’entrevista a la televisió pot rematar un matrimoni que ja estava trencat.

Temes:

Cine Ben Affleck