LA POLICIA CREU QUE VA SER UN ACCIDENT

Demi Moore: «Estic commocionada»

El mort a la piscina de l'actriu participava en una festa del servei

Demi Moore, amb les seves filles Scout (esquerra) i Tallulah, a la seva piscina.

Demi Moore, amb les seves filles Scout (esquerra) i Tallulah, a la seva piscina. / INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
IDOYA NOAIN / NOVA YORK

Com en la primera escena d'El crepúsculo de los dioses, eren al voltant de les cinc del matinada quan diversos cotxes patrulla i uns quants reporters es van desplaçar diumenge fins a la mansió d'una estrella de Hollywood. No eren a Sunset Boulevard, sinó a Oak Pass Road, una mica més al nord, en un congost de Beverly Crest, a la zona de Bervely Hills. La mestressa de la propietat no era una diva desequilibrada ancorada en la fama passada i difuminada com la Norma Desmond de Gloria Swanson, sinó Demi Moore. I no es va produir un crim amb dos trets a l'esquena i un al pit mogut per la gelosia i el desvari, sinó el que les autoritats creuen que va ser un accident, però, com en el clàssic noir de Billy Wilder, també a la casa que Moore va comprar quan estava casada amb Ashton Kutcher va aparèixer un cadàver en una piscina.

La víctima mortal en aquest succés ha sigut identificada com a Edenilson Steven Valle, un jove hispà de 21 anys. Ell era una de les sis persones que van anar a una festa dissabte a la matinada organitzada per algú del personal de servei de la casa de Moore en absència de l'actriu de 52 anys. I tot i que encara no s'ha determinat exactament el que va passar, es creu que Valle va caure a la piscina en algun moment en què va passar 10 o 15 minuts sol. Sense saber nedar, es va ofegar, i encara que el seu cos va ser rescatat del fons de la piscina pels seus amics els parametges no van aconseguir fer res per reanimar-lo i la policia va certificar la seva defunció uns minuts després.

Moore va emetre el mateix diumenge a través del seu publicista un comunicat declarant-se «absolutament commocionada» per les «devastadores notícies», va definir que «la pèrdua d'un fill és una tragèdia impensable», va mostrar el seu condol a la família i amics de Valle i va demanar «respecte a la privacitat de tots els afectats en aquest delicat moment».

Notícies relacionades

ANIVERSARI DE SCOUT WILLIS / La protagonista de Ghost Striptease també va explicar que era «fora del país» i de viatge per retrobar-se amb les seves filles per a una celebració d'aniversari. Scout, la mitjana de les tres filles que Moore va tenir amb Bruce Willis, feia 24 anys ahir i tant ella com la seva germana petita, Tallulah Belle, de 21 anys, havien penjat aquest cap de setmana fotos a les xarxes socials en què se les pot veure de festa a Nova York.

Alguns veïns han declarat a la web TMZ, que va donar l'exclusiva del fets, que les filles de l'actriu han estat quedant-se a casa de la seva mare amb freqüència recentment i «tenint festes cada dia, dia i nit». No obstant, un sergent de la policia de Los Angeles, A. Bone, també va confirmar a TMZ que la matinada de dissabte a diumenge a la casa no hi havia ni l'actriu «ni cap familiar associat amb la famosa». Fonts policials també han dit que hi va haver «limitada quantitat» d'alcohol a la festa que va organitzar el personal.