LA SETMANA PASSADA

Julio Iglesias es recupera a Miami després de ser operat de l'esquena

El cantant reprendrà la seva activitat artística a Espanya el 5 d'agost, després de guardar repòs

Diversos mitjans havien informat que el seu ingrés es devia a un problema cardíac

Julio Iglesias.

Julio Iglesias.

1
Es llegeix en minuts

El cantant Julio Iglesias va ser sotmès la setmana passada a Nova York a "una petita intervenció mèdica a la part lumbar de l'esquena", i en els pròxims dies reprendrà les seves activitats després de guardar repòs.

Segons Jorge Iglesias, nebot i representant del cantant espanyol, Julio Iglesias té previst reprendre la seva activitat artística a Espanya el 5  d'agost, després de fer el descans recomanat pels metges.

"La setmana passada, Julio Iglesias va tenir una petita intervenció mèdica a la part lumbar de l'esquena, com a part d'una revisió rutinària a Nova York. Julio Iglesias tornarà a totes les seves activitats després del repòs que ha de guardar recomanat pels metges", va indicar el representant de Julio Iglesias en un comunicat enviat a Efe.

TORNADA ALS ESCENARIS

Fonts pròximes al cantant van confirmar també que Julio Iglesias està treballant al seu estudi de Miami, on prepara el seu pròxim concert, que se celebrarà el dia 5 d'agost a la localitat espanyola de Marbella en el marc del Festival Starlite.

A aquesta actuació seguiran, al setembre i octubre, una sèrie de concerts a Mèxic i Llatinoamèrica.

DESMENTIMENT

"El que diu la premsa no és veritat", van agregar les fonts en relació amb les informacions aparegudes en diversos mitjans, que asseguraven que el cantant era a Nova York ingressat per un problema cardíac.

Notícies relacionades

Julio Iglesias és el cantant espanyol més exitós de tots els temps, amb més de 300 milions de còpies venudes, i ha cantat en 14 idiomes.

Ha sigut condecorat per la Medalla d'or al Mèrit a les Belles Arts a Espanya, amb la Legió d'Honor a França i té la seva estrella al Passeig de la Fama de Hollywood.