LA CINTA, TITULADA 'D'ACORD', ESTÀ DIRIGIDA PER ALEJANDRO AMENÁBAR

Estrella Damm obre l'estiu

Al fotograma de l’esquerra, Dakota Johnson i Natalia Tena. Al de la dreta, Quim Gutiérrez.

Al fotograma de l’esquerra, Dakota Johnson i Natalia Tena. Al de la dreta, Quim Gutiérrez.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

L'estiu ja és aquí, a la cantonada, i l'anunci estiuenc d'Estrella Damm, una vegada més, en dóna fe. Aquesta vegada, a més de l'enganxosa cançó que sol amenitzar la cinta, la novetat és que l'espot en realitat és el tràiler del curt rodat per Alejandro Amenábar a Eivissa amb l'actriu nord-americana Dakota Johnson (Cincuenta sombras de Grey), Quim Gutiérrez (Anacleto) i Natalia Tena (Juego de tronos). Un reflex que la marca cervesera s'internacionalitza.

El curt, que arribarà als cines el 15 de juny, es titula D'acord, i també estarà disponible a internet (mediterraniament.cat / mediterraneamente.es). La presentació a les televisions va arribar ahir, i significa el retorn a la gran pantalla d'Amenábar, guanyador d'un Oscar per Mar adentro. El cineasta està ultimant els detalls de la seva nova pel·lícula, el thriller Regression, amb la participació d'Emma Watson i Ethan Hawke.

«Hem intentat reflectir i fer sentir valors que estan íntimament relacionats amb el Mediterrani, destacant-ne especialment l'oferta cultural. Viure mediterràniament significa sortir de casa, conèixer gent i impregnar-se de música, cine, teatre, exposicions… Ens agradaria que la pel·lícula despertés en els espectadors aquest esperit de sociabilitat i optimisme i, per què no, els arrenqués un somriure»,  ha explicat el director de films tan taquillers com Los otros (2001).

Eivissa és l'escenari escollit per explicar la història de Rachel, la turista interpretada per Johnson que arriba a l'illa i fa amistat amb un grup d'amics que hi estiuegen. El rodatge, portat en el més absolut dels secrets, va començar el 29 d'abril i s'ha allargat diverses setmanes. Quim Gutiérrez i Natalia Tena interpreten dos dels amics que Dakota Johnson coneix a l'illa. La cançó de l'anunci es diu Our place, i la interpreta la cantant Maia Vidal.

Vegeu el vídeo d'aquesta

Notícies relacionades

notícia amb el mòbil o

a e-periodico.cat

Temes:

Damm