EL FILM S'ESTRENA EL DIA 15

El tràiler d'Estrella Damm dóna el tret de sortida a l'estiu

La campanya de tele és l'aperitiu del curt d'Amenábar protagonitzat per Dakota Johnson, Quim Gutiérrez i Natalia Tena

La banda sonora, amb la cançó 'Our place', va a càrrec de la cantant Maia Vidal

Dakota Johnson protagonitza el tràiler del curt dirigit per Amenábar per a Estrella Damm. / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'estiu ja és aquí a tocar, i l'anunci estiuenc d'Estrella Damm, una vegada més, en dóna fe. En aquesta ocasió, a més de l'enganxosa cançó que sol amenitzar la cinta, la novetat és que aquest anunci en realitat és el tràiler del curt rodat per Alejandro Amenábar Eivissa amb l'actriu nord-americana Dakota Johnson ('Cinquanta ombres d'en Grey'), Quim Gutiérrez i Natalia Tena. Un reflex que la marca cervesera s'internacionalitza.

El curt, que arribarà a les sales de cine el dia 15, es titula 'Vale', i també estarà disponible a internet (mediterraneamente.es / mediterraniament.cat).

La projecció per a les televisions arriba aquest dimecres, i significa el retorn a la gran pantalla d'Amenábar, guanyador d'un Oscar per 'Mar adentro' i director taquiller amb altres films com 'Los otros' (2001), amb Nicole Kidman. El cineasta està ultimant els detalls del seu nou treball, el 'thriller' 'Regression', amb Emma Watson i Ethan Hawke.

"Hem intentat reflectir i fer sentir valors que estan íntimament relacionats amb el Mediterrani, posant un èmfasi especial en la seva oferta cultural. Viure mediterràniament significa sortir de casa, conèixer gent i impregnar-se de música, cine, teatre, exposicions… Ens agradaria que la pel·lícula despertés en els espectadors aquest esperit de sociabilitat i optimisme i, per què no, que els arrenqui una somriure", ha explicat el director.

LA HISTÒRIA DE RACHEL

Eivissa és l'escenari escollit per explicar la història de Rachel, la turista interpretada per Johnson que arriba a l'illa i fa amistat amb un grup d'amics que hi passen l'estiu. El rodatge, que s'ha portat en el més absolut dels secrets, va començar el 29 d'abril i s'ha allargat diverses setmanes.

Notícies relacionades

Quim Gutiérrez ('Sexo fácil, películas tristes', 'Azuloscurocasinegro', 'Primos' i 'Anacleto, agente secreto', que s'estrenarà al setembre) i Natalia Tena (coneguda per la seva participació en la sèrie de televisió 'Juego de tronos' i la saga Harry Potter, i com a protagonista de '10.000 km') interpretaran dos dels amics que Dakota Johnson coneix a l'illa.

La cançó de l'anunci es diu 'Our place', i la interpreta la cantant Maia Vidal.

Temes:

Damm