LA LLISTA DE 'RESTAURANT' ES CONEIXERÀ AVUI

El Celler de Can Roca torna a aspirar al número 1

1
Es llegeix en minuts

El món de la gastronomia torna a mirar cap a Londres, on avui es donarà a conèixer quin és el millor restaurant del món, segons la llista dels 50 millors que elaboren cada any 900 experts mundials per a la revista britànica Restaurant. Com sempre, més incògnites que certeses, atès el perfil tan geogràficament i culturalment variat dels votants.

Notícies relacionades

Impossible quiniela. Incògnites: ¿El danès Noma repetirà al lloc més alt? ¿El Celler de Can Roca tornarà a la primera posició després de ser segon l'any passat? ¿Aquest lloc l'ocuparà algun americà del top 10, sigui del nord (Eleven Madison Park, a Nova York; Alinea, a Chicago) o del sud (DOM, a Sâo Paulo)? ¿Els bascos Arzak i Mugaritz continuaran entre els 10 primers? Certeses: les que es deriven de la llista del 51 al 100, feta pública la setmana passada. Hi ha tres espanyols en aquest grup: Diverxo (Madrid), de David Muñoz, és 59; Martín Berasategui (Lasarte) és 61, i Nerua (Bilbao), de Josean Alija, 68.

Deducció: no hi és Tickets (l'any passat va ser 57), així que és fàcil imaginar que pujarà posicions en una llista que sempre provoca encesos debats. FERRAN IMEDIO