ELS 'TOP TEN'

Ricky Martin, el gran triomfador en els premis Cadena 100

Fito & Fitipaldis, Melendi, Vanesa Martín i DVicio també van ser guardonats en la gala

Ricky Martin amb el premi Cadena 100, dijous a Barcelona.

Ricky Martin amb el premi Cadena 100, dijous a Barcelona.

1
Es llegeix en minuts

La Cadena 100 va entregar dijous a la nit els premis Número 1 a artistes i entitats. En aquesta IX edició que ha tingut lloc al Palau Nacional de Montjuïc de Barcelona, els guardons musicals han sigut per a Fito & Fitipaldis, Melendi, Vanesa Martín, DVicio i Ricky Martin, que amb la seva simpatia i naturalitat es va convertir en el gran protagonista de la nit.

Notícies relacionades

L'intèrpret porto-riqueny, que va compartir 'photocall' amb diversos artistes com Melendi i Vanesa Martín, durant el sopar va parlar sobre el seu desig de tenir una filla: "Estem en això. Ja us informaré. És molta feina", va dir. El cantant de pop va venir a Barcelona per disfrutar dels premis Cadena 100, mentre que els seus fills els ha deixat amb els avis: "Ells sempre estan amb mi, per aquesta vegada estan amb els avis", va afirmar, al mateix temps que es va mostrar content d'estar a la capital catalana i va assegurar que sent tristesa cada vegada que se'n va.

Nombrosos famosos com Miguel Abellán, Adriana Abenia, Paula Vázquez, Cecilia Gómez, Sonia Ferrer i Desirée Cordero no es van voler perdre la gala de la música, que també va premiar Jesús Calleja, el mag Pop i la sèrie de televisió 'El chiringuito de Pepe'.

Temes:

Ricky Martin