L'última desfilada de la bcn bridal week

Shayk, la «princesa» de Bradley Cooper

3La model desfila al MNAC dies després de ser caçada amb l'actor

La maniquí russa, abans de la desfilada de Pronovias, on la firma catalana va presentar les tendències de moda nupcial per al 2016.

La maniquí russa, abans de la desfilada de Pronovias, on la firma catalana va presentar les tendències de moda nupcial per al 2016. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Com si es tractés d'una diva de Hollywood, Irina Shayk va acaparar ahir tots els flaixos en la desfilada de Pronovias a Montjuïc. L'expectació a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) va ser majúscula perquè l'exnòvia de Cristiano Ronaldo va fer ahir la seva primera aparició pública després que es conegués el seu idil·li amb l'actor nord-americà Bradley Cooper, a qui els paparazzis van enxampar passejant encaramel·lats per Nova York.

Notícies relacionades

Amb un sofisticat vestit de puntes xantillí i tul amb efecte tattoo sobre la pell, la top va obrir i va tancar la passarel·la amb pas relaxat però segur davant més de 2.000 persones, entre les quals hi havia Ana Boyer i Fernando Verdasco; Ivan Rakitic i la seva parella, Andrea Mauri; les models Vanesa Lorenzo, Malena Costa i Petra Nemcova; i Genoveva Casanova, Fiona Ferrer i Annie Costner, filla de Kevin Costner.

Després de l'assaig de la desfilada, celebrat a primera hora de la tarda, la model va demostrar tenir tanta habilitat per contestar amb humilitat com per esquivar qualsevol pregunta sobre el seu idil·li amb el galant. Només va obrir la boca per dir que se sentia «com una princesa», en referència al vestit que portava. La maniquí també va assegurar ser «molt feliç» i va admetre que no descarta casar-se «algun dia». «Les russes sempre donem alguna sorpresa», va advertir. ¿Un missatge sobre Cooper?