Alejandro Amenábar dirigeix Dakota Johnson en l'anunci estiuenc d'Estrella Damm

Quim Gutiérrez i Natalia Tena també participen en l'espot, que s'està rodant a Eivissa

Dakota Johnson, en el rodatge a Eivissa de l’anunci estiuenc d’Estrella Damm.

Dakota Johnson, en el rodatge a Eivissa de l’anunci estiuenc d’Estrella Damm. / ESTRELLA DAMM

1
Es llegeix en minuts

Aquest any, l'anunci estiuenc d'Estrella Damm no és notícia per la cançó, sempre esperada i encomanadissa, sinó pel director i els actors: Alejandro Amenábar dirigeix l'actriu nord-americana Dakota Johnson, que ha protagonitzat recentment 'Cincuenta sombras de Grey'. Un reflex que la cervesera ja busca un mercat global.

El curtmetratge es podrà veure als cines a partir del juny, i se n'extraurà un tràiler per emetre'l a les televisions com un anunci. És el retorn a la gran pantalla d'Amenábar, guanyador d'un Oscar per 'Mar adentro' i triomfador a la taquilla amb altres films com 'Los otros' (2001), amb Nicole Kidman com a estrella absoluta. El cineasta està ultimant els detalls del seu nou treball, el 'thriller' 'Regression', en què participen Emma Watson i Ethan Hawke.

Notícies relacionades

Eivissa és l'escenari escollit per explicar la història de Rachel, la turista interpretada per Johnson, que arriba a l'illa i fa amistat amb un grup d'amics que hi estiuegen. El rodatge, que s'ha portat en el secret més absolut, va començar el 29 d'abril i es desenvoluparà durant diverses setmanes. L'estrena del curt serà a mitjans del mes de juny, tot i que la data exacta encara està pendent de confirmació.

Quim Gutiérrez ('Sexo fácil, películas tristes', 'Azuloscurocasinegro', 'Primos' i 'Anacleto, agente secreto', que s'estrenarà al setembre) i Natalia Tena (coneguda per la seva participació en la sèrie de televisió 'Juego de tronos' i la saga Harry Potter, i com a protagonista de '10.000 km') interpretaran dos dels amics que Dakota Johnson coneix a l'illa.

Temes:

Damm