SETMANA DE LA MODA NUPCIAL

BCN es vesteix de núvia per a la Bridal Week

Clara Alonso i Blanca Padilla posen per a Clará i Pronovias

Hervé Moreau, director creatiu de Pronovias, posa amb la model Blanca Padilla. 

Hervé Moreau, director creatiu de Pronovias, posa amb la model Blanca Padilla. 

2
Es llegeix en minuts
ALBA LÓPEZ / MIREYA ROCA / BARCELONA

Rosa Clará va alçar ahir el teló de la Barcelona Bridal Week, que se celebrarà fins al 10 de maig a Fira Gran Via 2, on un total de 23 firmes especialitzades en moda nupcial donaran a conèixer les noves tendències per al 2016. I ho va fer al presentar un avanç de la seva col·lecció número 20, que avui (18.00 hores) obrirà el saló de núvies, on les models Clara Alonso i Lara Leito, nòvia d'Adrien Brody, exhibiran les seves noves creacions fetes a mà i amb delicats detalls de pedreria.

Alonso, que va debutar el 2010 per a Victoria's Secret, va assegurar que «desfilar per a Clará és un somni fet realitat. És sentir-se com una princesa». A més, la madrilenya, que va lluir un vestit amb un vaporós i llarg faldellí de tul, no va descartar portar una de les propostes de la modista quan decideixi passar per l'altar. «Seria tot un privilegi que el dia que em casi la Rosa dissenyi el meu vestit», va confessar.

Durant l'acte, la dissenyadora i empresària va desvelar que les pròximes celebritats que portaran una de les seves creacions seran les models Helen Lindes (promesa del jugador de bàsquet Rudy Fernández) i Alba Carrillo ( nòvia del tennista Feliciano López), que tenen previst casar-se el juliol que ve. 

Leito, de nacionalitat russa, que va conèixer l'actor novaiorquès al Festival de Cine de Cannes, va reconèixer  que a ella li encantaria passar per l'altar però que de moment ningú l'hi ha demanat.

Mentre Clará donava a conèixer al seu atelier del Tibidabo -inaugurat recentment- les seves propostes brodades i inspirades en els anys 30 i 40, al nou establiment que Pronovias té a la Rambla de Catalunya, Blanca Padilla, convertida de la nit al dia en la model espanyola del moment al desfilar per a Victoria's Secret, i Hervé Moreau, director creatiu de la firma, presentaven un avançament del que es veurà divendres que ve (20.00) a la desfilada que clausurarà la passarel·la, que compleix en aquesta edició 25 anys amb exposicions i activitats, amb presència als carrers de la capital catalana, en què ja es pot apreciar una exposició de fotografies de vestits de núvia famosos.

La madrilenya, que juntament amb la russa Irina Shayk, exnòvia de Cristiano Ronaldo, serà l'estrella de la desfilada que acollirà el Museu Nacional d'Art de Catalunya, va assegurar que «hi ha un abans i un després» de la seva experiència com a àngel. «Va ser increïble, no m'ho hauria imaginat mai, però també molt fugaç», va afegir Padilla, que amb un afavoridor recollit, va lluir el seu «disseny favorit», un vestit entallat i confeccionat amb puntes i seda en blanc trencat.

Notícies relacionades

La noia s'acaba de traslladar a Nova York, una ciutat a la qual s'ha adaptat ràpidament, tot i que el seu  nòvio s'ha quedat a Madrid. «Aquest any ha anat tot molt de pressa i de moment, el meu xicot no s'ha mudat», va detallar. I entre rialles, a preguntes dels periodistes, va subratllar que de moment no té intenció de casar-se: «Buffff, noooo, ni m'ho he plantejat».

«ENCANTADORA» / Padilla, que ja va treballar l'any passat per a Pronovias i està desitjant repetir, va explicar que les seves supermodels favorites són les de la dècada dels 90 (Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Elle McPherson...), en especial Noemí Campbell, amb qui va coincidir en una desfilada a Nova York i a qui admira «pels anys que fa que triomfa arreu del món». En canvi, no coneix Shayk, amb qui compartirà protagonisme sobre la passarel·la divendres que ve. «Només m'he topat amb ella en dos càstings, però m'han assegurat que és encantadora», va concloure.