EL 'SEX SYMBOL' CANVIA DE DÈCADA I ESTRENA Compte A INSTAGRAM

Beckham, picants 40

L'exfutbolista bufa espelmes a Marràqueix envoltat de les Spice Girls

1
Es llegeix en minuts
IMMA FERNÁNDEZ / BARCELONA

Es desconeix si a David Beckham li ha arribat, o està a punt de venir-li, l'esbombada crisi dels 40, però en tot cas el sex symbol va decidir bufar dissabte les espelmes del canvi de dècada a bombo i platerets. Festassa a l'embruixadora ciutat de Marràqueix amb la seva tribu -la seva dona, Victoria,  i els seus quatre fills: Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper- i amistats d'allò més selectes i distingides. La gran sorpresa va ser la reunió de les Spice Girls, el grup que amb el seu fulgurant èxit va propiciar la trobada del llavors crac del futbol -va arribar a ser un dels galàctics del Reial Madrid- amb la més seriosa del quintet: l'anomenda spice pija somriu menys que la Garbo (vegeu les fotos per comprovar-ho).

Notícies relacionades

Melanie C, Emma Bunton, Geri Halliwell van recordar amb Victoria els bons temps, que els segueixen sent molt propicis, sobretot l'emprenedora dona de Beckham. Només va faltar a la cita Melanie Brown (¿potser estan barallades amb ella?), però hi va anar l'actriu Eva Longoria, sempre disposada a participar en els saraus de torn, per completar un quintet femení de luxe a la foto de posat. A la dona desesperada la va enxampar molt a prop la celebració: era al casament d'una amiga a Còrdova. «La spice girl llatina», es va autoproclamar l'actriu al seu compte d'Instagram, on va penjar la instantània amb les amigues.

També hi van anar, entre altres, la bonica Liv Tyler i el xef Gordon Ramsay. La festa va tenir lloc a l'Amanjena, el mateix resort de sis estrelles on la cèlebre parella va renovar els vots matrimonials el 2008. L'homenatjat va aprofitar la celebració per debutar a Instagram i penjar-hi imatges del seu viatge a Marràqueix. Un altre golàs per l'escaire: en a penes unes hores ha fet tres milions de seguidors. L'excantant i l'exfutbolista segueixen donant lliçons d'estratègia mediàtica. Es van reciclar en divins del glamur i la moda, van construir un imperi, i no hi ha qui els pari.