Neymar felicita Beckham pel seu 40 aniversari

L'exfutbolista celebrarà el seu gran dia amb una gran festa a Marràqueix

Neymar Júnior felicita Beckham amb una foto a Instagram.

Neymar Júnior felicita Beckham amb una foto a Instagram. / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
LARA GÓMEZ / BARCELONA

David Beckham deixa enrere aquest dissabte la dècada dels 30. En compleix 40 i són molts els que han volgut felicitar l'exjugador del Reial Madrid, entre ells Neymar. El davanter blaugrana ha pujat una foto al seu compte d'Instagram en què apareix, vestit amb la samarreta de la selecció brasilera, amb el seu amic Beckham i, a manera de peu, ha escrit: "Feliç aniversari, amic. Déu et beneeixi".

Neymar ha sigut només un dels milers de persones que han felicitat Beckham i que han fet que el nom del jugador fos tendència a Twitter.

Notícies relacionades

Beckham celebrarà el seu gran dia amb una gran festa a la ciutat de Marràqueix. Va ser la mateixa Victoria l'encarregada de revelar el destí al qual viatjaran per celebrar el 40è aniversari de l'exfutbolista. Segons fonts pròximes al matrimoni, aquesta ciutat és un lloc especial per a la parella perquè va ser allà on van renovar els seus vots matrimonials el 2004.

Entre els convidats hi haurà 'celebrities' com Tom Cruise, Gordon Ramsay, Gary Neville, Guy Ritchie o l'agent de futbolistes Dave Gardner, parella de l'actriu Liv Tyler, entre altres.

Temes:

David Beckham