A 'LECTURAS'

Belén Esteban trenca amb el seu nòvio

Una suposada infidelitat del seu nòvio, el 'Migue', mentre ella estava a 'GHVip' n'hauria sigut la causa

1
Es llegeix en minuts

Van ser incomptables les vegades que Belén Esteban se'n va recordar del seu nòvio durant la seva estada a Guadalix'Ai, el meu 'Migue'', deia l'enamorada guanyadora de 'Gran hermano vip' unes quantes vegades al dia. Ara les coses semblen haver canviat, segons explica aquesta setmana la revista 'Lecturas', que mostra la col·laboradora de Tele5 a la seva portada amb aquest titular: "Belén trenca amb el seu nòvio".

Segons sembla, explica la publicació, Miguel Marcos, de 26 anys i conductor d'ambulàncies, hauria enganyat  amb una companya de feina 'la princesa del poble', mentre ella va estar tancada al 'reality'. La notícia, que ha caigut com una bomba en el món rosa, ha corregut com la pólvora a Twitter i ha fet que 'Migue' sigui 'trending'. I tot just un parell de dies abans que Esteban concedeixi una entrevista a la cadena de Vasile.

Notícies relacionades

El rumor que precedeix la notícia el va apuntar, al febrer, Alessandro Lequio, al dir que el nòvio de Belén es passava "totes les nits al barri de Huertas" i que "s'ho passava bomba".

Ara tot s'ha precipitat poc abans que la col·laboradora de 'Sálvame' es retrobi amb els seus companys aquest divendres al 'Deluxe', un mes després que acabés vencedora de 'GHVip'.