LES FAMOSES APOSTEN PEL TALL 'PIXIE'

Katy Perry, l'enèsima diva amb el cabells curts

Katy Perry posa amb el seu nou tallat de cabells.

Katy Perry posa amb el seu nou tallat de cabells. / Instagram

2
Es llegeix en minuts
ALBA LÓPEZ / BARCELONA

Amb el bon temps i el solet, les celebrities tornen a sorprendre amb els seus nous i arriscats canvis de pentinat. Això sí, passen per les tisores dels perruquers més in de Hollywood per assegurar-se un resultat trencador i d'allò més modern. L'última a dir adéu a la seva cuidada melena i als seus flocs pigmentats ha sigut Katy Perry. Els seus fans, acostumats a les perruques de colors que endolcien més que els ossets de gominola, es van quedar de pasta de moniato quan la cantant va pujar a Instagram una foto amb el seu renovat estilisme. La camaleònica cantant, de 30 anys, va escollir un tallat de cabells d'estil pixie en una tonalitat castany fosc molt natural. A més, en la instantània Perry apareix amb un aire de noia dolenta, amb les celles molt marcades i fins i tot amb un pírcing al nas. En les xarxes socials va escriure que li va demanar al seu perruquer «un Kris Jenner», fent referència als excèntrics canvis de look que la mare de Kim Kardashian porta a terme cada dos per tres.

I no és l'única amb aquests cabells. Moltes famoses van caure rendides a la moda del pixie que proposa una melena curta pels dos costats i amb la part frontal més llarga.

L'actriu Halle Berry va ser de les primeres a presumir d'aquest tipus de pentinat, fins al punt d'arribar a ser un tret distintiu del seu caràcter. El 2012, l'exestrella Disney Miley Cyrus va apostar per l'atrevit estil, deixant enrere la seva imatge angelical. Cyrus es va rapar els laterals i es va tenyir de rossa, fent del tall pixie la seva marca d'identitat. Així mateix, Emma Watson també va voler marcar tendència i dir adéu a la seva melena tan associada al seu paper en Harry Potter. Rihanna i  Scarlett Johansson, com a fidels seguidores de les noves tendències, es van sumar amb gust al club de les dives de cabells curts. Altres, com Anne Hathaway i Ginnifer Goodwin, es van tallar les llargues cabelleres per exigències del guió. Hathaway, a Los miserables, pel qual va ser guardonada amb un Oscar, i Goodwin, per encarnar Blancaneu a la sèrie Érase una vez. 

Notícies relacionades

ESTIL MOHICÀ / Recentment, les joves actrius Lily Collins, filla de Phil Collins, Kristen Stewart es van retallar la melena amb molt glamur i frescor; al més pur estil mohicà, aquest tallat es va proclamar com el pentinat més còmode i fàcil de lluir de la temporada. En aquest cas, res de rul·los de l'àvia, ja que n'hi ha prou de rentar i assecar. Per pràctic no el guanya ningú.

Malgrat que això sí, encara hi ha moltes adeptes a l'estil que Audrey Hepburn va popularitzar als anys 50 i que avui dia es reinventa per moments. Com una vegada la mítica modista Coco Chanel va dir, «una dona que es talla els cabells està per canviar la seva vida».