VA GUANYAR PER UN 67,9% DELS VOTS

Belén Esteban guanya 'Gran hermano VIP'

La 'princesa del poble' diu que donarà els 100.000 euros del premi a diverses oenagés

També ajudarà una companya que té un fill amb paràlisi cerebral

Belén Esteban, després de guanyar ’Gran hermano VIP’.

Belén Esteban, després de guanyar ’Gran hermano VIP’.

2
Es llegeix en minuts

La 'princesa del poble', Belén Esteban, ha guanyat aquest dijous a la nit el concurs de Tele 5 'Gran hermano VIP' i ha dit que donarà els 100.000 euros del premi Sor Lucía Caram "per la pobresa infantil"; al pare Ángel, president de Missatgers de la Pau; a Càritas, i a una companya que té un fill amb paràlisi cerebral.

L'exnòvia del torero Jesulín de Ubrique i copresentadora del 'magazine' 'Sálvame' va sorprendre a tothom a l'anunciar que donarà el "maletí" dels 100.000 euros del premi al final de l'última gala de 'GHVIP', en què s'ha proclamat vencedora i en què alguns espectadors han tornat a proferir crits de "tongo" al saber-se el resultat final.

Esteban ha sigut elegida per l'audiència de Tele 5, amb el 67,9% dels vots, com a guanyadora de la final de 'Gran hermano', que ha disputat amb dos concursants més: la gitana Aguasantas (exnòvia del fill del cantant Chiquetete i de Raquel Bollo) i l'euskoafricà Mengin, que fins ara només havia aparegut a la televisió en un concurs de nus integrals.

LLÀGRIMES, COMENTARIS I ARGÚCIES

Ni els altres dos finalistes ni els altres 13 concursants que han passat per la casa de 'Gran hermano' a Gudalix de la Sierra (Madrid) i han anat sortint en 74 dies de concurs, han pogut amb les llàgrimes, els laments, els comentaris i les argúcies de Belén Esteban, que s'ha portat el premi de l'edició de GH amb més audiència en l'última dècada.

I és que en els moments estel·lars (bàsicament baralles, picabaralles i altercats entre participants) el concurs va arribar a gairebé el 30% de quota de pantalla i va tenir asseguts davant el televisor més de quatre milions d'espectadors, alguns "enganxats" fins al punt de seguir l'emissió de la vida a la casa en directe durant 24 hores.

'Gran hermano VIP' també ha sigut un autèntic fenomen a les xarxes socials, com Twitter, on cada nit de gala, al llarg de les 11 setmanes de durada del programa, ha sigut número u en tendències i ha acumulat centenars i centenars de tuits dels seguidors.

Notícies relacionades

Acabat el concurs, amb els diners a la butxaca i fora del xalet de Guadalix, la 'princesa del poble' té previst disfrutar de la companyia de la seva filla Andrea i de la seva mare, anar-se'n amb el seu nòvio --"el Míguel", com ella li diu-- de viatge al Carib i després tornar al programa de Tele 5 'Sálvame', que copresenta i els companys del qual han demanat el vot per a ella sense complexos.

PSEUDOAMORS

Enrere quedaran les proves setmanals a la casa, els 'pseudoamors' entre alguns participants, els insults, les intrigues, les bronques i els retrets que sobretot s'han intercanviat Belén Esteban, Olvido Hormigos, Alex Teixidó i Ylenia, però sempre es mantindrà en el record el pijama de 'lleopard morat' de Belén, convertit en icona de la moda 'cañí', que es va esgotar en pocs dies als grans magatzems on el va comprar.