PASSIÓ ATLÈTICA

Lorenzo i Puyol, amor pel ioga acrobàtic

Lorenzo i Puyol, amor pel ioga acrobàtic_MEDIA_1

Lorenzo i Puyol, amor pel ioga acrobàtic_MEDIA_1 / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La model Vanesa Lorenzo va publicar ahir a Instagram una curiosa i atrevida foto amb el seu nòvio, Carles Puyol, exjugador del Barça, practicant acroioga. Un cop més, la parella demostra que el seu equilibri i la seva compenetració van més enllà de la seva relació sentimental. Aquesta vegada, Pujol sosté amb els peus la seva nòvia, recolzada amb l'esquena a sobre d'ell. Una nova aposta acrobàtica que inclou fins i tot un petó, postura de ioga considerada per a molts impossible. La model ha exposat en moltes ocasions a través de les xarxes socials les diferents i complicades figures esculturals que demostren el gran domini atlètic de la parella. A Instagram, ahir, Lorenzo va escriure: «Diversió després d'una pràctica d'#Ashtanga en parella #acroyoga #jugar #beso Having fun with #yoga #kiss». A la qual cosa Puyol va respondre: «I per acabar una mica d'#acroyoga amb @vanesalorenzo... Una abraçada i bona nit». Lorenzo no desaprofita cap oportunitat per practicar diferents disciplines de relaxació oriental amb el suport del seu musculós nòvio.

Notícies relacionades

La top va començar amb el ioga fa gairebé 10 anys, quan vivia a Nova York i, des d'aleshores, el ioga és un de les pràctiques que comparteix amb el seu nòvio, i amb la legió de fidels i incondicionals seguidors que la model i l'exfutbolista català tenen en les xarxes socials.

DOS ANYS DE RELACIÓ I UNA FILLA / Després de dos anys de relació, la feliç parella encara té pendent passar per l'altar, tot i que de moment no sonen campanes de casament. Malgrat les seves atapeïdes agendes, Lorenzo, Puyol i la seva filla, Manuela, d'un any, són la viva imatge de la felicitat. A vegades acrobàtica, això sí.