Jagger al·lega "estrès posttraumàtic" perquè l'asseguradora pagui la cancel·lació de la gira arran de la mort de la seva nòvia

La companyia es nega a cobrir la indemnització de 12,7 milions de dòlars perquè la mort de L'Wren Scott no va ser "sobtada i inesperada"

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / NOVA YORK

Els Rolling Stones estan immersos en una batalla legal amb la seva asseguradora que es nega a pagar 12,7 milions de dòlars d'indemnització per la cancel·lació de la gira de la banda arran del suïcidi de la nòvia de Mick Jagger, L'Wren Scott.

El grup reclama 12.689.833 dòlars d'indemnització en virtut de la pòlissa d'assegurances que cobria la cancel·lació de la gira a causa de la mort "sobtada i inesperada" d'un ésser estimat d'un dels membres del grup. El nom de Scott estava explícit en una de les clàusules.

"L'asseguradora nega que la pòlissa cobreixi el cas perquè el suïcidi de Scott va ser un acte intencionat i no un fet sobtat i inesperat fora del seu control", segons consta en un document presentat per l'asseguradora davant un tribunal de Utah (EUA), on la companyia d'assegurances vol dirimir el cas. A més, l'asseguradora està buscant l'historial mèdic de Scott ja que la pòlissa exclou la cobertura de les morts relacionades amb malalties per les quals el difunt hagi rebut atenció mèdica.

Notícies relacionades

Per la seva banda els Rolling Stones al·leguen que els metges van diagnosticar una “síndrome severa de trastorn d'estrès posttraumàtic” a Jagger i li van aconsellar “no pujar a l'escenari almenys durant 30 dies”.

L'Wren Scott, parella de Jagger des del 2001, es va suïcidar el 17 de març al seu apartament de Nova York. A conseqüència del terrible fet, el grup va cancel·lar els concerts d'Austràlia i Nova Zelanda, que després van reprogramar per a l'octubre i el novembre.