TASCA PERIODÍSTICA

Pau Arenós, premiat a Sant Sebastià Gastronomika

Pau Arenós,  premiat a  Sant Sebastià Gastronomika_MEDIA_1

Pau Arenós, premiat a Sant Sebastià Gastronomika_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Pau Arenós, redactor en cap del suplement Dominical d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, va rebre ahir un dels premis més especials per la seva dilatada i prestigiosa feina com a periodista especialitzat en gastronomia: el Pau Albornà de periodisme gastronòmic, que li va concedir un jurat compost per cuiners, periodistes i gastrònoms.

Notícies relacionades

El de Vila-real va rebre el guardó de dimensió internacional durant un acte celebrat en el transcurs de la segona jornada del congrés Sant Sebastià Gastronomika. «Per a mi, és un guardó difícil, el més difícil que he rebut. Perquè jo era amic del Pau, crec que un bon amic -va explicar en un emocionant i breu discurs al recordar el seu jove col·lega, desaparegut fa dos anys en un accident de moto-. Discutia amb ell de la manera com discuteixes amb les persones a qui estimes. Preferiria no rebre'l perquè això significaria que el Pau seguiria viu».

La segona jornada va tornar ahir a exhibir el treball dels cuiners italians (el país transalpí és el convidat d'aquesta edició), sobretot, dels millors pizzers: Enzo Coccia, Arcangelo Dandini, Enzo Piccirillo i Cinque Raimondo. També hi van participar xefs nacionals amb una o més estrelles Michelin com Joan Roca, Nandu Jubany, Marc Gascón, Ángel León, Quique Dacosta, Pedro Subijana Marcos Morán.