COSSOS al natural

Àngels de carn i ossos

Les models de Victoria's Secret es despullen davant la lent del fotògraf Russell James

MUSES 3A l’esquerra, Doutzen Kroes i Swanepoel. A dalt, James amb Adriana Lima, i la portada del llibre.

MUSES 3A l’esquerra, Doutzen Kroes i Swanepoel. A dalt, James amb Adriana Lima, i la portada del llibre. / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Els àngels de Victoria's Secret han posat al natural, completament despullades, per a l'objectiu del fotògraf australià Russell James, reconegut per la seva feina feta per a la firma de llenceria femenina durant més de 15 anys.

Les sensuals instantànies, que capten l'essència del cos femení i protagonitzen les esculturals Gisele Bündchen, Alexandra Ambrosio, Adriana Lima, Sara Sampaio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Lilly Aldridge, Martha Hunt, Erin Heatherton,  Abbey Lee Behati Prinsloo, entre altres tops, han estat recollides a Àngels, un llibre publicat per l'editorial TeNeues, i que s'acaba de presentar aquesta setmana a Nova York. Va ser en un acte multitudinari que va reunir entre els convidats les grans protagonistes, les espectaculars models d'aquesta sessió fotogràfica, com també els actors Hugh Jackman, Ben Stiller Nick Jonas, entre altres, que van poder contemplar alguns dels exquisits treballs del fotògraf James que van quedar exposats a gran escala durant la vetllada.

Aquesta sèrie fotogràfica de 304 pàgines és, en opinió del seu autor, «un viatge voyeurista en un món subtil de provocació». De fet, les imatges en blanc i negre que componen aquest volum, el cinquè que publica el retratista australià, denoten un ambient entre lúdic i sexi, encara que les composicions innovadores també mostren el traç artístic que James sempre ha plasmat en les seves obres.

Notícies relacionades

Entre les instantànies que il·lustren el llibre, que es posarà a la venda el 15 d'octubre als Estats Units i a Europa, destaca la protagonitzada per dos dels àngels més mediàtics, la sud-africana Candice Swanepoel i l'holandesa Doutzen Kroes, que han tret el seu costat més captivador per presumir davant la lent del fotògraf d'una cara angelical i d'un físic imponent.

Les parelles de models han revolucionat les xarxes socials publicant al seu compte d'Instagram la sensual imatge, en la qual les dues belleses rosses d'ulls blaus apareixen de cos sencer, dretes, despullades i abraçades.