ENTRADES A LA VENDA A LA WEB D'EL PERIÓDICO

Sergio Dalma, 25 anys d'èxits al Liceu

Sergio Dalma, 25  anys dèxits al Liceu_MEDIA_1

Sergio Dalma, 25 anys dèxits al Liceu_MEDIA_1 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

 

Sergio Dalma tancarà el 2014 amb un concert ofert per EL PERIÓDICO on farà un repàs als seus 25 anys de carrera. La data escollida per al recital és el 28 de desembre vinent i tindrà com a escenari ni més ni menys que el Gran Teatre del Liceu, un marc espectacular per acollir aquesta recopilació d'èxits del cantant de Sabadell. Les entrades per a aquesta cita musical es posaran a la venda a partir de les 10 del matí de dilluns que ve, 15 de setembre, exclusivament a través del portal d'EL PERIÓDICO (entrades.elperiodico.com).

Després del gran èxit de la gira amb motiu de la sortida del seu últim disc Cadore 33Dalma presenta ara una selecció dels temes que l'han convertit en un dels artistes més estimats pel públic nacional. En el concert del Liceu, presentat per EL PERIÓDICO en col·laboració amb la productora The Project, es podran sentir des dels temes dels anys 90, (Esa chica es mía, Bailar pegados...) fins als èxits més multitudinaris dels dos volums Vía Dalma (editats el 2010 i el 2011). En el repertori no hi faltaran els clàssics italians que sempre han estat una referència en la discografia de Dalma, així com també alguna de les cançons pertanyents al seu disc més recent.

Notícies relacionades

APOSTA PER LA CULTURA / El canal de venda d'entrades d'EL PERIÓDICO, a través del qual ja es van vendre (i es van esgotar) les dues actuacions que Dalma va oferir a l'Auditori del Fòrum a principis d'aquest any, serà el punt de venda exclusiu d'aquest concert. Dilluns a les 10.00 hores se'n posarà en marxa la venda, així que els lectors del diari seran els primers a escollir les millors butaques disponibles.

L'excel·lent xifra de vendes del disc Cadore 33 així com el fet que Dalma hagi penjat el cartell d'Esgotades les localitats a pràcticament tots els concerts que ha ofert a Catalunya són una prova de la qualitat d'aquesta proposta d'EL PERIÓDICO i de The Project. Aquest recital de Dalma se suma a la llista de concerts oferts per artistes de primer nivell que el diari ha anat oferint en exclusiva al llarg de tot l'any. Amb aquesta nova faceta, EL PERIÓDICO consolida la seva aposta pel sector de la cultura i l'espectacle facilitant tant la comunicació com la producció d'esdeveniments en aquest sector.