VACANCES AL IOT

Springsteen i Hanks, junts a Formentera

Springsteen i Hanks, junts a Formentera_MEDIA_1

Springsteen i Hanks, junts a Formentera_MEDIA_1 / GTRES

1
Es llegeix en minuts

Tom Hanks i Bruce Springsteen també trien Espanya com a destí de vacances. I, a més a més, ho han fet junts. L'actor de Capitán Phillips­ ha viatjat a Formentera amb el seu vaixell, Tate, al qual ha invitat el seu amic. Tots dos estan acompanyats de les seves respectives esposes, Rita Wilson i Patti Scialfa. Però s'han deixat veure molt poc en terra. El cap de setmana passat, per exemple, tots quatre van anar a Palma de Mallorca. I dilluns, el rocker i la seva dona, a Formentera.

Notícies relacionades

Al de Nova Jersey el van veure passejar d'incògnit aquella calorosa tarda pel mercat de la Savina, un dels més coneguts a l'estiu balear. Ahir va transcendir la seva visita gairebé d'incògnit. El cantant de Nova Jersey va sortir del vaixell de Hanks en una llanxa motora acompanyat de la seva dona, Patti Scialfa. La parella va recórrer les parades del mercat protegits del sol i els curiosos amb ulleres de sol i gorres. Potser per passar encara més desapercebut i semblar un illenc, el rocker, a més, portava una senalla, una bossa de mà típica de les illes feta amb espart o palma. Dos discrets guardaespatlles van acompanyar The Boss i la seva esposa durant el seu periple, que tot just va durar una hora i durant el qual van fer diverses compres, com qualsevol turista anònim.

Com passa en tota visita d'una celebritat del calibre de Springsteen, no van faltar les anècdotes. Una de les venedores el va reconèixer i van acabar parlant sobre música perquè la botiguera és cantant i ha actuat sovint a Formentera. L'autor de The river i Born in the USA es va endur dos parells de sandàlies de cuir i ella, una foto amb ell i Scialfa. Així que tots contents. Igual que els altres comerciants, als quals els va comprar records i els va explicar que passarien uns quants dies navegant per allà. Coneix bé aquestes aigües perquè ha visitat en diverses ocasions les Pitiüses, on ha disfrutat dels seus restaurants i locals d'oci.