l'aTzarosa vida sentimental de la diva llatina

Jennifer Lopez posa un nou ballarí a la seva vida

La cantant, de 44 anys, canvia Casper Smart, de 27, per Maksim Chmerkovskiy, de 34

Lopez, ahir, durant la cerimònia inaugural del Mundial de futbol.

Lopez, ahir, durant la cerimònia inaugural del Mundial de futbol. / AFP / ADRIAN DENNIS

1
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO
BARCELONA

Jennifer Lopez va ser  ahir a la nit, juntament amb el raper cubanoamericà Pitbull i la brasilera Claudia Leitte, una de les estrelles de la cerimònia d'obertura del Mundial del Brasil. Però fins poc abans de la inauguració no estava clar que participés en l'acte que obre el campionat futbolístic. Va ser anunciada a bombo i platerets amb setmanes d'antelació, però després va caure del cartell («raons de producció», van argüir) per tornar a última hora, dimarts. Com si estigués esfullant una margarida. ¿Sí, no? Al final, va ser que sí.

La premsa del cuore es pregunta aquests dies si la cantant d'origen porto-riqueny també està esfullant la margarida de l'amor, una vegada ha trencat amb Casper Smart, el ballarí de 27 anys que la va consolar de la seva ruptura amb Marc Anthony. Han durat més del que ningú s'esperava: dos anys. Ara, els indicis apunten amb claredat a un altre ballarí, Maksim Chmerkovskiy, un peó de Dancing with the stars, la versió nord-americana del nostre ¡Mira quién baila! La revista People ja parla d'idil·li, tot i que a càmera lenta a causa dels seus respectius compromisos professionals, i cita fonts pròximes a tots dos per certificar-ho.

Notícies relacionades

Chmerkovskiy també és més jove que JLo. Deu anys menys: 34 (la diva en té 44). Es van conèixer per amics comuns que treballen a Dancing with the starsLeah Remini (una de les íntimes de Lopez) i el seu col·lega en el programa Tony Dovolani. Van ballar junts en la gala dels premis de la música americana, al mes de novembre, on el ballarí va exhibir la seva força quan la va fer girar en l'aire. «Des d'aleshores estan en contacte», explica un amic de la cantant a People.

A LA FESTA DEL NOU 'CUNYAT' / No s'amaguen, ja que van aparèixer junts a finals de març. Ella va anar a la festa del 28è aniversari del seu cunyatVal Chmerkovskiy, germà del ballarí, celebrat a Los Angeles. «Sóc de la mena de gent a qui no li agrada estar sola. No em fa vergonya dir-ho», va comentar en una entrevista publicada al gener. Sembla que té clar el que vol que li digui la margarida.