EL LÍDER DELS ROLLING STONES TORNA A SOMRIURE DESPRÉs dEL RECENT SUÏCIDI DE LA SEVA NÒVIA

Jagger supera el dol amb noves conquistes

El cantant va passar el cap de setmana amb una noia en un hotel a Suïssa

El músic posa feliç amb la model israeliana Noa Tishby, a Instagram.

El músic posa feliç amb la model israeliana Noa Tishby, a Instagram. / INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
BEGOÑA ARCE
LONDRES

Després del suïcidi fa 11 setmanes, en un hotel de Nova York, de la dissenyadora L'Wren Scott, la seva companya sentimental durant 13 anys, Mick Jagger, de 70 anys, sembla haver recuperat el gust per la vida. I la vida, a més de música i diners, per a ell significa dones. El líder dels Rolling Stones ha estat vist en els últims dies amb dues noves conquistes, una a Israel i una altra a Suïssa.

Jagger va ser fotografiat a Zuric, sense amagar-se, al balcó d'un hotel amb una misteriosa morena de llarga melena que semblava tenir un terç de la seva edat. La parella es va conèixer en una discoteca de la ciutat suïssa i van passar el cap de setmana junts. «Només és una aventura que l'ajuda a tornar a disfrutar de l'existència», ha declarat un dels seus amics més íntims, en resposta als que el critiquen per haver superat tan ràpidament la pèrdua de Scott, el suïcidi de la qual es va atribuir al fracàs de la seva empresa de disseny de moda, amb què havia contret nombrosos deutes. Jagger, que estava de gira a Austràlia i Nova Zelanda en el moment de la mort, va dir que havia quedat completament destrossat.

La germana de la dissenyadora, Jan Shane, li retreu la conducta. «Mick no canviarà mai», ha comentat. «¿I hi ha gent que es pregunta per què  L'Wren  estava tan deprimida? Veient aquestes fotos em pregunto verdaderament què és el que Mick està pensant o sentint». Però els amics de Jagger insisteixen que la processó va per dins. «És evident  que Mick segueix molt trist pel que ha passat amb L'Wren, però està intentant superar-ho i seguir endavant amb la seva vida», va declarar un d'ells a The Mirror.

Notícies relacionades

La recuperació, aparentment, va per bon camí. Els Stones han reprès la gira, que van suspendre després del suïcidi. Jagger va eliminar del xou en un primer moment la cançó Paint it black, perquè parla de la mort d'una amant, tot i que segons sembla l'ha tornat a reincorporar.

El grup va actuar per primera vegada a Israel fa uns dies. A Tel Aviv, el besavi més sexi del planeta va posar molt somrient amb una model local, Noa Tishby, totalment flipada. «Gràcies @mickjagger per aquests dies increïbles a Israel», va escriure després la noia. «Gràcies per ensenyar-nos a tots com es fa rock com una llegenda. Gràcies per ser tan generós, amb la teva energia, el teu temps i la teva música. Es queda curt dir que  ets una inspiració», acabava dient.