XOU DE MÚSICA I HUMOR

Serrat, Évole i Latre seran a la gala solidària del pare Manel

La 18a edició de 'Guanya't el cel...' se celebrarà el 2 de juny al BTM

D’esquerra a dreta, Jonathan Jiménez, Flavià, Pep Molina, el pare Manel, Manel Fuentes i Mudit Grau.

D’esquerra a dreta, Jonathan Jiménez, Flavià, Pep Molina, el pare Manel, Manel Fuentes i Mudit Grau. / VICENS FORNER PUIG

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA
BARCELONA

Amb la solidaritat de Manel Pousa, més conegut per pare Manel, com a bandera i l'experiència de Manel Fuentes Carles Flavià de mestres de cerimònies com a reclam, es va presentar ahir en la 18a edició de Guanya't el cel amb el pare Manel la gala benèfica que cada any aconsegueix reunir autèntics números u del món de l'espectacle per recolzar la fundació que presideix l'esmentat sacerdot.

La coreògrafa Mudit Grau, de CIA Mudit, i el cantant Jonathan Giménez, Ximenis, famós pel seu combo rumber, també van assistir a la trobada celebrada a la sala Luz de Gas per donar a conèixer el programa d'aquest any, que comptarà amb monòlegs, música i, sobretot, grans dosis d'humor. Joan Manuel Serrat, Jordi Évole, Carlos Latre, Estopa, Antonio Díaz -el mag Pop- i Ximenis, entre altres, són alguns dels convidats que el pròxim 2 de juny, a partir de les nou del vespre, pujaran a l'escenari del Barcelona Teatre Musical (BTM).

Notícies relacionades

Un programa de luxe, com la serigrafia que ha creat l'artista Luis Álvarez Torezano per promocionar el xou i que protagonitza el mateix pare Manel. «Jo prefereixo estar allà al darrere, on ningú em veu», va assegurar el religiós al veure la seva cara dibuixada sobre un fons de núvols. Una modèstia que es va tornar en agraïment al recordar que «Carles Flavià i Pepe Rubianes es van involucrar per posar en marxa el primer festival, ara fa 17 anys», i que el projecte no ha deixat de créixer en tot aquest temps fins a arribar al BTM, un escenari tan gran com l'èxit de la festa amb fins benèfics.

Com tots els anys, l'èxit d'aquesta cita està assegurat. Les entrades, que avui es posen a la venda a la seu de la Fundació Pare Manel i a través de la pàgina web de venda d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, tenen uns preus de 30, 40 i 50 euros, en funció de la ubicació. L'Ajuntament de Barcelona ha cedit el BTM, mentre que l'empresa cervesera Damm cobrirà de manera altruista les despeses de producció de l'espectacle. La recaptació econòmica anirà directament per sufragar diferents projectes per a nens i joves amb risc d'exclusió.