Es va suïcidar el dia 17

Jagger i l'entorn més íntim acomiaden la dissenyadora L'Wren Scott

El líder dels Rolling va estar acompanyat pels seus fills i néts durant el funeral privat celebrat a Los Angeles

El cementiri Hollywood Forever va acollir ahir el funeral de L’Wren Scott.

El cementiri Hollywood Forever va acollir ahir el funeral de L’Wren Scott. / JOE KLAMAR (AFP)

2
Es llegeix en minuts

La dissenyadora i nòvia del cantant Mick Jagger, L'Wren Scott, va ser enterrada aquest dimarts a Los Angeles en un funeral íntim celebrat al cementiri Hollywood Forever en què el líder dels Rolling Stones va estar acompanyat pels seus fills i néts, segons va confirmar 'People'.

Scott, de 49 anys, es va penjar el 17 de març al seu apartament a Nova York, però es va decidir que les seves restes rebessin sepultura a Los Angeles, ciutat on la dissenyadora va aconseguir fer-se un nom en el sector i on va conèixer Jagger en una sessió fotogràfica per a una revista el 2001.

Jagger, de 70 anys, i Scott mantenien una relació sentimental des de feia 12 anys i el suïcidi va commocionar l'artista britànic, que va admetre després de la mort que no entenia per què ella va decidir treure's la vida d'una "manera tan tràgica".

El funeral va ser oficiat pel reverend Ed Bacon i hi van estar presents al voltant de 60 persones, algunes de les quals, inclòs Jagger i el germà de Scott, Randall Bambrough, van compartir records del temps que van passar amb Scott.

Els familiars de Jagger

El rocker va estar acompanyat per les seves filles Karis, de 43 anys, Jade, de 42, Elizabeth, de 30, Geòrgia, de 22 i els seus fills James, de 28 i Gabriel, de 16, així com diversos dels seus néts.

El cantant Bernard Fowler, que ha fet cors per als Rolling Stones en més de 30 discos, va interpretar la cançó 'Will the Circle Be Unbroken' en honor de Scott i recolzat pel so de guitarra de l'ex Eurythmics Dave Stewart.

Model i dissenyadora

Scott havia estat model abans de llançar-se al món del disseny, on comptava entre les seves admiradores amb la primera dama dels EUA, Michelle Obama, i l'actriu Nicole Kidman.

La dissenyadora era la filla adoptiva d'una família mormona de Utah, on un fotògraf de moda la va conèixer per casualitat i la va convèncer que, amb els seus 1,91 metres d'altura, havia de treballar com a model.

A París va treballar amb algunes de les principals cases de moda i a començaments dels anys 90 va tornar als Estats Units per començar a treballar com a estilista i dissenyadora.

Habitual de les estrelles de Hollywood

Encara que el seu nom no era conegut pel gran públic, les seves creacions eren habituals entre les grans estrelles del cine en les seves aparicions a les alfombres vermelles, i, per exemple, la botiga de luxe Barneys New York va llançar el 2011 una col·lecció de bosses dissenyada per ella.

Notícies relacionades

També va treballar com a dissenyadora de vestuari o assessora estilística per a algunes pel·lícules, com 'Diabolique' (1996), 'Ocean's Thirteen' (2007) i 'Shine a Light' (2008), el documental que va dirigir Martin Scorsese sobre els Rolling Stones.

Una amiga de Scott va declarar després del suïcidi que la nòvia de Jagger tenia seriosos problemes econòmics i que estava planejant tancar la seva empresa.

Temes:

Mick Jagger