Úrsula Corberó

Actriu, bloguera i 'fashion victim'

La nova parella del 'top' català Andrés Velencoso, que acaba de liquidar cinc anys de relació amb Kylie Minogue, és barcelonina i va triomfar en la sèrie 'Física o Química'.

Úrsula Corberó, en l’estrena a Madrid de ’Las brujas de Zugarramurdi’.

Úrsula Corberó, en l’estrena a Madrid de ’Las brujas de Zugarramurdi’. / CORDON PRESS

2
Es llegeix en minuts
PER FERRAN IMEDIO

andrés Velencoso ha trencat amb Kylie Minogue i surt amb Úrsula Corberó. Res a veure l'una amb l'altra. Ha passat de tenir una nòvia australiana, rossa, madura (la cantant té 45 anys) i tota una icona mundial a sortir amb una barcelonina, morena, jove (té 24 anys) i també mediàtica, però menys, ja que és coneguda a Espanya pels seus treballs en sèries de molta tirada com El internado (2007), Física o Química (2008-2011), República (spin-off de La señora, 2011Gran Reserva (2013). Com que l'amor no entén de professions, la casualitat ha volgut que el model de Tossa de Mar, de 35 anys, s'hagi embolicat amb una actriu just en el moment en què vol potenciar la seva carrera com a actor; ja ha debutat al cine amb Fin (2012).

Corberó ha forjat la seva carrera a la televisió, ja que abans de buscar-se la vida a Madrid i fitxar per l'agència Kuranda, on són la majoria dels intèrprets joves que triomfen en el show business espanyol, havia participat en les produccions de TV-3 Mirall trencat (2002) i Ventdelplà (2005 i 2006). En el cine apareix en films com la cinta de terror After party (2013), i ¿Quién mató a Bambi? Pluja de mandonguilles 2, que s'estrenaran al novembre i desembre, respectivament.

Però també ha fet teatre. Va estrenar l'any passat Perversiones sexuales de Chicago, una obra primerenca de David Mamet que va aterrar a Barcelona a l'octubre. «A tots els actors ens fa molt respecte el teatre. A més estava molt ficada a la tele i no m'hi atrevia», va reconèixer a aquest diari quan va estrenar l'obra a La Villar-roel, a la capital catalana.

Corberó, formada en les escoles Eòlia i Memory, s'autodefineix com una dona «valenta» que es guia per l'instint i la naturalitat. Forma part de la generació d'actrius en la vintena, guapes i mediàtiques del cine i la tele a Espanya: competeixen en la seva lliga Amaia Salamanca, Clara Lago, Blanca Suárez, Ana de Armas, Carla Nieto, Alba Ribas...

L'abisme de l'atur

Notícies relacionades

L'actriu no solament comparteix amb Velencoso (amb qui se l'ha vist encaramel·lada en un restaurant de Tossa recentment) l'interès pel cine. També es deleix per la moda («sóc fidel seguidora de les tendències»). La noia Tampax 2011 té un blog anomenat Ursulolita's Way've (on també escriu sobre bellesa, cine, televisió i gastronomia, la seva altra passió, ja que li encanta cuinar perquè l'ajuda a «desconnectar») i posseeix una botiga de roba hippy de luxe a la Milla de Oro de Madrid anomenada World Family Ibiza que va obrir perquè es va quedar un parell de mesos a l'atur. «Em va caure el món a sobre», recorda la noia, que feia cinc anys seguits que treballava. «Sóc hiperactiva», confessa.

I se suposa que a aquesta fan de Beyoncé, Britney Spears i Pignoise també li agrada la platja. Va ser aquesta afició compartida la que va fer saltar els rumors el mes d'abril passat, ja que Velencoso encara estava amb Minogue (les últimes fotos de tots dos junts daten del mes d'agost, a Londres). Ell va penjar una foto a Instagram banyant-se en una cala de la Costa Brava. Minuts després, ella també va compartir una imatge d'aquell mateix racó del Mediterrani. Per cert, ¿aquelles banyes que el model feia amb la mà volien dir alguna cosa?