La presidenta de Corea del Sud celebra la seva investidura a ritme de 'Gangnam Style'

El raper sud-coreà va animar el públic amb el 'ball del cavall' en la cerimònia d'investidura de la nova líder conservadora

El raper sud-coreà interpreta ’Gangnam Style’ a la cerimònia d’investidura de la presidenta de govern del país asiàtic. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Fins i tot els presidents celebren al ritme del 'ball del cavall' i així ho va demostrar la nova mandatària de Corea del Sud en la seva cerimònia d'investidura aquest dilluns.

El raper sud-coreà PSY va interpretar en directe, davant d'aproximadament 70.000 persones, l'èxit 'Gangnam Style' com a part de l'espectacle previ a l'esdeveniment en què Park Geun-hye es va convertir en la primera dona presidenta del país asiàtic.

Notícies relacionades

El cantant de 35 anys, que recentment va estar al Brasil i Turquia interpretant el seu èxit mundial, va aparèixer a l'escenari amb un estil més discret del que acostuma però amb l'energia del ball de sempre. "Sé que aquest és un esdeveniment molt formal però si poguessin sisplau  posar-se drets i unir-se al ball del cavall, seria espectacular", va dir l'artista com a presentació.

PSY s'ha convertit en un heroi al seu país natal, des que el vídeo de la cançó 'Gangnam Style' rebés milions de visites a Youtube, i el va llançar internacionalment i portar a actuar inclusivament la nit de Cap d'Any a Nova York.