AL 'DOMINICAL'

Hugo Silva i Adriana Ugarte posen a prova l'atracció dels pols oposats

El guapo de 'Los hombres de Paco' i la protagonista de 'La señora', parella cinematogràfica en la comèdia 'Lo contrario al amor'

Hugo Silva i Adriana Ugarte a la portada del ’Dominical’.

Hugo Silva i Adriana Ugarte a la portada del ’Dominical’.

1
Es llegeix en minuts

Laportada del Dominical d'aquesta setmana està protagonitzada per dues cares molt conegudes del panorama televisiu espanyol: Hugo SilvaiAdriana Ugarte.Malgrat que tots dos saben el que és participar en pel·lícules d'èxit, han estat dues sèries de televisió les que els han catapultat a la fama nacional:Los hombres de Paco, en el cas de Silva, iLa señora, en el d'Ugarte. En aquesta ocasió, no obstant, és el setè art el que els torna a portar al primer pla: concretament, la pel·lículaLo contrari al amor, de Vicente Villanueva, una comèdia romàntica que s'estrenarà el 26 d'agost i que es podria convertir en un gran èxit de taquilles. Al film, Silva interpreta Raúl, un bomber amant de la gresca, aficionat a sortir de canyes i fumador, que s'enamora de Mercé, una massatgista zen que ni fuma ni beu ni menja res que no sigui ecològic. Sent tan diferents, ¿serà el seu enamorament més poderós que les seves discrepàncies?

Notícies relacionades

Els dos intèrprets estan encantats amb els seus respectius papers. Per a Ugarte, després de tants personatges amb càrrega dramàtica, "el repte era fer una comèdia i passar-m'ho genial". Silva s'ha sentit bé posant-se a fons en la pell del seu bomber. "Ser protagonista és un marró, però desenvolupes més el personatge. M'agrada el límit, la veritat. I diuen que menys és més, però també és més avorrit, i per a aquest personatge he utilitzat una petita parcel·la de mi, la més honesta i lluminosa", explica. Tots dos estan convençuts que la pel·lícula arrelarà entre el públic, i no dubten de recomanar-la. "La recomano perquè crec que és el contrari del que sembla, és una comèdia romàntica fins al final", conclou l'actriu.

De vins per Copenhaguen

Altres propostes de la revista que s'entregarà diumenge amb EL PERIÓDICO són un recorregut gastronòmic per Copenhaguen de la mà del prestigiós enòleg Peter Sisseck (amb visita al temple culinari Noma, de René Redzepi); una visita al Museu de les Relacions Trencades de Zagreb i una xerrada amb l'escriptora Matilde Asensi, que en el seu últim llibre,Martín Ojo de Platareuneix les dues primeres aventures de Catalina Solís, la seva última heroïna. A més, els lectors podran conèixer com és el treball dels professionals de Salvament Marítim al mar d'Alboran, que l'any passat van rescatar el nombre més gran de persones en perill de tot el litoral espanyol.