Anar al contingut

RELLEU GENERACIONAL

Ariadna Oltra estarà al capdavant d''Els matins' la temporada que ve

La periodista presenta actualment el 'TN vespre', amb Ramon Pellicer

EL PERIÓDICO / Barcelona

La periodista Ariadna Oltra presentarà la temporada que ve Els matins de TV-3, un dels vaixells insígnia de la cadena autonòmica. El magazín mantindrà la mateixa estructura que l'ha caracteritzat des de la seva estrena, l'abril del 2004: entrevistes a fons, reportatges i tertúlies centrades en els temes d'actualitat i que l'han portat a liderar la franja matinal a Catalunya.

Oltra és presentadora del canal de notícies 3/24. Des de mitjans de gener està al capdavant --amb Ramon Pellicer-- del Telenotícies vespre, a TV-3, tasca que abandonarà al setembre per incorporar-se als Els matins. Precisament, la periodista ha pres les regnes del magazín matinal a l'estiu, durant tres temporades, i també en algunes emissions de la temporada regular. Amb uns inicis en el periodisme que es remunten a la tele local, Oltra va treballar també a Ona Catalana i Localia, abans d'incorporar-se a Televisió de Catalunya.

La periodista, nascuda a Barcelona el 1979, substitueix Josep Cuní, que pròximament iniciarà una nova etapa professional a la cadena privada 8TV.

0 Comentaris
cargando