ÍDOL D'ADOLESCENTS

Orlando Bloom: "Ser pare et fa més sexi"

L'actor i l'actriu Miranda Kerr acaben de tenir un nen

Orlando Bloom.

Orlando Bloom.

2
Es llegeix en minuts

El britànic Orlando Bloom, ídol d'adolescents gràcies a les seves aparicions aEl senyor dels anellsiPirates del Carib, se sent més atractiu que mai des que s'ha centrat amb la model Miranda Kerr i el seu fill acabat de néixer Flynn: "Ser pare et fa més sexi", assegura l'actor.

"Al tenir un fill la seducció no desapareix. Tenir un fill m'ha centrat en la direcció correcta, perquè les coses petites han perdut importància. És el paper més desafiador que he fet fins ara i em sento beneït", explica a Efe aquest actor que, encara que no volia parlar de la seva vida personal, no ha pogut evitar transmetre el seu entusiasme de pare primerenc.

Als seus 34 anys, Bloom dilata encara la seva qualitat d'ídol juvenil i ja prepara dos papers per arrasar: el de duc de Buckingham en la nova versió delstres mosqueters--"un personatge diferent, que no arriba a ser malvat però sí que és com un nen gran", diu-- i la seva volta al món èlfic alHòbbit, pel·lícula de la qual no diu ni paraula. "No em deixen", es justifica.

Experiència com a model

Bloom reconeix que va voler ser actor per viure diferents vides i adoptar diferents imatges: va saltar a la fama amb el ros platí de Légolas delsenyor dels anells, després es va afiliar allook dirty-chic del vaixell pirata de Jack Sparrow i ara es prepara per a la França absolutista dels tres mosqueters

Després de conèixer Espanya en profunditat al rodarEl reino de los cielosa Sevilla i Loarre (Osca) el 2004, avui ha passat per Madrid per descobrir el que no es pot endevinar a través de la pantalla: la seva olor. I així, vincula el seu estil lliure, obert i desenfadat a la fragància Boss Orange d'Hugo Boss.

Per a aquest treball com a model, Bloom s'ha envoltat dels millors i ha rodat l'anunci amb el director més punter del món del videoclip, el suec Jonas Akerlund --autor del popularTelephonede Lady Gaga i Beyonce-- i el fotògraf Steven Klein. "Ha estat una experiència molt espontània", assegura l'intèrpret. Però s'encarrega de deixar les coses clares: "M'interessava més la idea d'esperit lliure que transmet aquest perfum que el perfum en si. De fet, jo no era el tipus de persones que es posa colònia".

Esperit independent

¿Com compatibilitzar aquest esperit lliure i aquesta mentalitat oberta amb les cotilles conservadores de Hollywood i el ritme de superestrella? L'actor sentencia: "No em considero part de Hollywood. M'agrada treballar en pel·lícules i he tingut experiències fantàstiques allà, però això és tot", reconeix.

Notícies relacionades

Ara que ha baixat del vaixell de Johnny Depp per a la quarta entrega dePirates del Carib--"vaig prendre la decisió abans de saber que Penélope [Cruz] entraria en el projecte", assegura-- s'enrola, en canvi, en tripulacions més independents, com el debut en la direcció de Mark RuffaloSympathy for delicious. "M'encanta el cine independent, són les pel·lícules que m'agrada veure quan vaig al cine. I el procés de treballar en elles té molta més llibertat i menys pressió", reflexiona.

Les formes de Bloom, efectivament, no són de gran estrella: comença l'entrevista fins i tot abans de l'hora i rara vegada assumeix el protagonisme en solitari en una pel·lícula. "El meu ego està bé. M'agrada treballar amb altres actors i em sento molt afortunat d'haver compartit cartell amb Johnny Depp o Viggo Mortensen, que a més va ser per a mi una referència ètica", assegura.

Temes:

Orlando Bloom