Anar al contingut

CLÉMENCE POÉSY ÉS EL NOU RECLAM DE LA INDÚSTRIA PUBLICITÀRIA

La bruixa de Harry Potter es converteix en model

MIREYA ROCA / BARCELONA

Clémence Poésy té 28 anys i va saltar a la fama al convertir-se en una de les bruixes amb més encant de la saga de Harry Potter. Després de sobresortir entre centenars de noies franceses que es van presentar al càsting, el mateix director, el britànic Mike Newell, va viatjar a París per conèixer-la personalment i oferir-li el paper de la bruixa amb poders sobrenaturals. Ara l'actriu torna a interpretar Fleur Delacour en la primera part de l'últim film de Harry Potter, Les relíquies de la mort, que es va estrenar ahir.

NENA MIMADA DE GRANS FIRMES / Des de molt petita, Poésy, que curiosament utilitza el cognom de la seva mare, ja que en realitat es diu Clémence Guichard, va tenir clar que el seu món era el de la interpretació, però el seu estil i aparença angelical no solament l'han situat al capdavant de suculents projectes cinematogràfics, sinó que també l'han convertit en una nena mimada de grans firmes de moda i publicitat. De fet, és una habitual en la primera fila de les desfilades de Chanel i Balenciaga, així com en les portades i sessions de moda de revistes de tendències.

De moment, la seva incursió més potent en aquesta indústria que tant l'apassiona ha estat una col·laboració amb la firma Chloé: és imatge del perfum juntament amb dues rosses més amb caràcter, la model nascuda a Polònia Anja Rubik i l'actriu nord-americana Chloë Sevigny, una altra enamorada de la moda. També ha estat en diverses ocasions una de les cares de la coneguda marca de roba internacional Gap. Però és clar que el seu idil·li amb les grans firmes no ha fet més que començar, ja que en els cercles fashion de París s'afirma que la noia és una de les protegides de Karl Lagerfeld, ja que el modista no se'n separa quan va a algun acte.

Barreja entre Brigitte Bardot i Jane Birkin, a més de participar en la quarta temporada de la sèrie televisiva Gossip girl, Poésy ha protagonitzat films com ara Escondidos en Brujas, amb Colin Farrell; Sans moi; Le Grand Meaulnes, de la directora Yvonne de Galaisla; la comèdia romàntica Pastel de boda; Lullaby for Pi, amb Forest Whitaker i Rupert Friend; i 127 Hours, al costat del model i actor James Franco. Ara alguns mitjans francesos l'assenyalen com la candidata per encarnar Joana d'Arc en la pel·lícula Jeanne captive, dirigida pel cineasta francès Philippe Ramos.

0 Comentaris
cargando