DE LA PRESÓ DE SUFFOLK

El cantant George Michael surt de la presó

Michael era a la presó per conduir drogat i posseir cànnabis

El cantant britànic al sortir del jutjat l’agost passat.

El cantant britànic al sortir del jutjat l’agost passat. / Sang Tan (AP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

El cantant George Michael ha sortit de la presó després de complir una condemna de quatre setmanes per conduir drogat el 4 de juliol passat, quan va encastar el seu cotxe contra una botiga de fotografia, i per possessió de cànnabis. L'exmembre del grupWham!, té un llarg historial de consum de drogues, ja que el maig del 2007 es va declarar culpable després d'haver conduït sota els efectes de les drogues, raó per la qual les autoritats li van retirar dos anys la llicència de conduir.

Notícies relacionades

Michael, de 47 anys, ha estat alliberat de la presó Highpoint a Suffolk, al sud-est d'Anglaterra, on complia una pena imposada el 14 de setembre passat per un tribunal de Londres. En la vista celebrada l'agost passat a la Cort de Magistrats de Highbury Corner, el cantant es va declarar culpable per conduir drogat i per posseir cànnabis.

El mes de desembre passat, en una entrevista amb la BBC, David Furnish, el marit d'Elton John, va afirmar que els amics de Michael estaven preocupats pel seu estat físic i anímic. Furnish va declarar que són molts els amics comuns que diuen que han de fer alguna cosa "perquè George està en una mala situació". El cantant ha reconegut públicament que en el passat va estar enganxat als fàrmacs i que consumeix cànnabis amb freqüència.