AL 'DOMINICAL'

Michael Douglas es juga la vida

"Assumeixo la culpa de ser un mal pare"

1
Es llegeix en minuts

L'actor Michael Douglas protagonitza la portada del suplementDominical, que s'entrega conjuntament amb EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, en un moment crucial de la seva vida. Està lluitant contra un càncer de gola que atribueix als excessos amb el tabac i l'alcohol i el seu fill Cameron ha estat condemnat a cinc anys de presó per un delicte de tràfic de drogues.

Malgrat això, el marit de Catherine Zeta-Jones no ha cancel·lat la promoció de la pel·lículaWall Street: el dinero nunca duerme, en què torna al seu personatge de Gordon Gekko, el malvat financer deWall Street. "Em considero un existencialista. Crec que la resposta a les situacions més adverses està dintre de nosaltres mateixos. Les meves prioritats han canviat. La família va abans que la carrera", confessa el fill de Kirk Douglas. "El 1987, pensava que el sistema seria capaç de corregir-se a si mateix, però no ho ha fet. L'avarícia no ha remès, s'ha estès", reflexiona.

A més de les seccions habituals, el suplement inclou entrevistes amb Celtas Cortos i amb el cineasta Fernando León, que presenta el dramaAmador. Repassa les històries d'un grup de supervivents, d'herois anònims. Visita Las Vegas i avança alguna de les millors peces que es posen a la venda en el 34è saló d'art i antiguitats. 

Extra de moda amb Belén Rueda

Una espectacular Belén Rueda mostra tot el seu poder des de la portada de l'Extra moda, que s'entrega aquesta setmana conjuntament amb el Dominical.

La musa dels realitzadors més prometedors mostra tota la seva sensualitat en una producció de moda amb propostes per a aquesta temporada tardor-hivern. "Segueixo tenint por d'un bon guió", diu l'actriu.

Presentem el treball de set dissenyadors de la Cibeles Fashion Week: Juanjo Oliva, Hannibal Laguna, Lydia Delgado, Ana Locking, Amaya Arzuaga, Miguel Palacio i Angel Schlesser.

A més, de la mà de la família Castañer recorrem la història d'una icona del calçat: l'espardenya. L'empresa, un exemple de projecció internacional, rep la Medalla d'Or al Mèrit a les Belles Arts.

Notícies relacionades

Altres dels protagonistes d'aquest extra són la dissenyadora Diane von Fürstenberg, Fernando Lemoniez i Scarlett Johansson. I per als amants de les compres, un basar per vestir-se i equipar-se a l'última.