SEGONS EL 'DAILY MAIL'

Jude Law i Sienna Miller es casen en secret a Laos

Els actors planegen una cerimònia més convencional a la qual assisteixin familiars i amics

Sienna Miller i Jude Law, en una festa a Nova York al mes de maig.

Sienna Miller i Jude Law, en una festa a Nova York al mes de maig. / JESSICA RINALDI (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Jude Law i Sienna Miller han segellat la seva recent reconciliació amb un casament secret celebrat a Laos, segons publica avui el diari britànicDaily Mail. Els actors, que van trencar una llarga relació el 2008, s'han unit per un ritu balinès anomenat Baci, que va oficiar un xaman local i que els va imposar una polsera que han portat en els seus últims actes públics. Els actors planegen ara una cerimònia més convencional a la qual puguin assistir familiars i amics, segons el diari.

Law, de 38 anys, està divorciat de la dissenyadora Sadie Frost, amb qui té tres fills. Frost també té un altre fill d'un matrimoni anterior. L'actor, conegut pels seus papers a Alfie, Closer oCold Mountain, té un altre fill nascut de la relació amb l'exmainadera dels seus fills, que li va costar precisament la seva relació amb Miller. Ella, per la seva banda, va mantenir una altra relació amb el multimilionari Baltazhar Getty, casat i amb diversos fills.

Notícies relacionades

Segons el diari britànic, la parella va passar dues nits en unresortde luxe, però, segons el mànager de Law "van fer vida de motxillers, desplaçant-se en bicicletes i assistint a mercats i restaurants locals".

 

Temes:

Laos Jude Law