Anar al contingut

EL RODATGE DE 'TRES METROS SOBRE EL CIELO' S'ACABA DIMARTS QUE VE

Mario Casas: «Sóc més rebel que James Dean»

MIREYA ROCA
BARCELONA

El rodatge de Tres metros sobre el cielo (TMSC), que va començar a Barcelona el dia 10 de maig, es troba a la recta final. Dimarts que ve, l'equip que dirigeix Fernando González Molina recollirà les seves coses i s'acomiadarà fins al mes de desembre, quan està previst que s'estreni aquesta comèdia de caire romàntic que han produït conjuntament Zeta Audiovisual, Antena3 Films i Cangrejo Films.

DIES DE VACANCES / Mario Casas, el protagonista, ho aprofitarà per descansar 15 dies a la seva ciutat natal, la Corunya, on es deixarà mimar per la seva família paterna. «La setmana que ve, quan posem el punt final de la gravació a Tossa de Mar, me n'aniré uns dies a Galícia», explica l'actor amb certa morriña. Encara que si fos per ell després d'aquest break continuaria treballant en la pel·lícula. «No em faria res continuar rodant TMSC. M'he sentit molt còmode amb l'equip, m'ha agradat la feina i, a més a més, no estic gens cansat», explica aquest noi que va debutar al Camino de los ingleses, sota les ordres d'Antonio Banderas.

Pel que fa a l'argument del film, Casas no hi escatima afalacs. «És una pel·lícula sobre un amor verdader que enganxa. Les preses, els plans, els efectes... són com de cinta americana. ¡Perquè després diguin que aquí no es fan aquesta mena de pel·lícules!», exclama.

PEL·LÍCULA MÉS SALVATGE / A TMSC dóna vida a un noi normal que, després d'una mala experiència, es torna rebel. «Molt més rebel que James Dean», subratlla. També assegura que la cinta és més «salvatge» que el llibre del mateix títol en què s'inspira, tot i que «bastant fidel». I ho diu amb coneixement de causa, perquè abans de donar vida al conflictiu H, Casas va llegir la novel·la de Federico Moccia, de la qual la seva germana tenia un exemplar, i hi va quedar atrapat. Com milers de lectors de tot el món.

0 Comentaris
cargando