CONFESSIÓ EN UN VÍDEO PROMOCIONAL

Andrea Bocelli agraeix a la seva mare que no avortés

La progenitora del tenor cec va rebre un tractament prenatal que li podria haver causat greus malformacions fetals

Andrea Bocelli toca la seva estrella al Hollywood Walk of Fame, ajudat per la seva parella, Veronica Berti, el 2 de març a Los Angeles.

Andrea Bocelli toca la seva estrella al Hollywood Walk of Fame, ajudat per la seva parella, Veronica Berti, el 2 de març a Los Angeles. / REED SAXON (AP)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El tenor cec Andrea Bocelli ha agraït a la seva mare que no avortés, en un vídeo filmat per a un acte de l'organització d'ajuda a la infància a la qual dóna suport, informa el diariCorriere della Sera.

Al vídeo, Bocelli explica com la seva progenitora va rebre després d'un atac d'apendicitis durant la gestació un tractament que podria haver causat greus malformacions fetals, motiu pel qual li van recomanar que posés fi al seu embaràs. No obstant, la mare del tenor italià va optar per no seguir aquestes recomanacions.

La ceguesa de Bocelli es deu a un trastorn genètic i no té relació amb el tractament rebut per la seva mare durant la gestació. Bocelli va néixer amb un trastorn que el va deixar parcialment cec, i va perdre totalment la vista després d'un accident jugant a futbol quan tenia 12 anys.

Andrea Bocelli va néixer el 1958 quan l'avortament era il·legal a Itàlia excepte en casos de deformitat fetal severa o quan perillés la vida de la mare. Llavors, tot i que era il·legal, l'avortament estava àmpliament estès.

Altres famosos en les mateixes circumstàncies

Notícies relacionades

El cantant és l'últim d'una sèrie de personatges famosos que recentment han revelat que les seves progenitores van decidir no interrompre l'embaràs malgrat les recomanacions que van rebre.

Entre ells hi ha el futbolista del LiverpoolJamie Carragher,que va fer públic que la seva mare no va avortar malgrat que li van apuntar la possibilitat que el seu fill tingués espina bífida, i el jugador de futbol americàTim Tebow,quarterback dels Denver Broncos.