EL LÍDER D'EL CANTO DEL LOCO AVANÇA A TWITTER ELS PROJECTES SENSE LA BANDA

Dani Martín farà un llibre per al seu disc en solitari

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO BARCELONA

La separació temporal d’El Canto del Loco que es va anunciar el gener passat no significa que els seus integrants es prenguin cap descans. Al contrari, el vocalista,Dani Martín,ha confirmat via Twitter que gravarà un àlbum com a solista, al qual se sumarà un llibre i una possible tornada al cine. «A l’estiu arribarà el projecte deDavid [guitarrista del grup] i el meu a l’octubre, i al novembre començarem una gira junts amb una primera data i després ens dividirem cadascú pel seu costat i acabarem junts una altra vegada», va revelar ahir.

Notícies relacionades

La composició del disc sense la banda està acabada, només falta passar a l’estudi, i ja està definida la gira de la tardor, en què tocarà en sales petites. L’àlbum anirà acompanyat d’un llibre. Els dos projectes tenen el mateix concepte darrere: «És la meva història. Tot el meu recorregut però el de per dins, el que no s’acostuma veure... Tinc ganes de mostrar-lo». Però n’hi ha més.Martín assegura que vol tornar al cine, tot i que es desconeix amb quin projecte. El cantant es prodiga més a la televisió, amb sèries comCuenta atrás iLos hombres de Paco, però ha tingut papers cinematogràfics ressenyables, com el de Jonah aYo soy la Juani (Bigas Luna)i el d’un xapero aLos abrazos rotos.

El cantant va iniciar el 2007 una relació amb la presentadoraPatricia Condeque es va trencar un any després. El febrer del 2009, després de la mort de la germana del cantant, la parella es va reconciliar.

Temes:

Dani Martín